| iuliana12345678910 a întrebat:

Imi place foarte mult de un baiat,mereu imi zambeste sau cand se intampla ceva haios se intoarce sa vada am observat(si se uita la mine si rede sau zambete, depinde de situatie)
Noi nu am vorbit niciodata! Ceea ce chiar ma deranjeaza da eu sunt si foarte timida, el e foarte sensibil(cand vine vorba de relatii)
eu sunt clasa a 7a B el e a 7a A... facem doar sportul impreuna..in rest ne vedem doar prin pauze si eu as vrea sa cred ca si el simte ceva pentru mine pentru ca mereu se uita la mine
eram chiar la mc donald's intr-o zi dupa ore si venise si el acolo cu prietenii lui. eu ma asezasem la o masa cu prietenii mei exact langa scara si el se asezase sus(la o masa de la etaj) si cred ca a coborat si urcat de vreo 5-7 ori si mere se uita ma mine. mi-e imi place foartte mult de el!sad
, odata un baiat de la el din cls l-a intrebat de asta iti place(si a aratat spre mine) iar el nu a zis nici da, nici nu, i-a zis: taci ma din gura apoi a urlat hai mai repede la sport.
Acum am 2 dileme: 1. Ma place? voi ce credeti?
2. Cum sa-mi dau seama ca ma place?

2 răspunsuri:
| FlyingSoul a răspuns:

Draga mea, aici sunt 2 posibilitati:

1. Te place(e comportamentul tipic)
2. Se preface foarte bine ca te place (in aceasta varianta trebuie sa fie un actor foarte bun)

| eu4you a răspuns:

Eu zic ca te place.Dar, nu am inteles niciodata baietii care nu vorbesc cu fetele pe care le plac.Adica,de la o fata e de asteptat, dar, de la un baiat mi se pare cam ciudat.Tu nu trebuie sa faci nimic.EL va trebui sa vina la tine la un moment dat.Este cea mai mare greseala ca fata sa faca primul pas, pentru ca, in primul rand, risti sa nimeresti ca baiatul sa nu te placa (si se poate intampla asta si in cazul tau, pentru ca, pana la urma nu esti 100% sigura ca te place.Nici macar eu nu iti pot garanta asta). Sfatul meu pentru tine e:
AI RABDARE! Succes!kiss