Sigur te place! Nu fa greseala de a o pierde pentru ca nu doar ea va suferi dar si tu (mai mult ca ea) Inteleg ca iti este rusine si inteleg cat de greu e cu asta dar trebuie sa te eliberezi de aceste lanturi si sa-i spui ca o placi! Poate ca totusi nu o placi decat pentru ca si ea te place...cel mai bine ar fi sa incerci o relatie cu ea sa vezi daca merge si daca tu chiar simti ceva pentru ea.E mai bine sa incerci decat sa te gandesti cum ar fi fost.Eu am avut aproape aceeasi problema dar am rezolvat-o desi am suferit cateva luni bune..nu o fa si tu!
Pai eu o plac de un an si fratele ei mi-a spus luna trecuta ca ea ma place demult.
Si am uitat sa mentionez ca acum 2 luni tot se apropia de mine si incerca sa ma atinga dar eu o respingeam nu stiu de ce dar simteam o frica si atunci am mers mai incolo.
E foarte normal sa iti fie frica..asta inseamna ca ti mult la ea si nu vrei s-o dezamagesti intr-un anume fel..las-o sa se apropie de tine si faceti acest pas usor, usor si nu-ti va parea rau!
Pai mi-am dat seama ca trebuie sa o las sa se apropie de mine. Iar acum ca o las sa se apropie de mine ca simt ca in al noualea cer.
Eu cred ca te place si ar fi bine sa uiti de rusine si sa-i spui ca o placi!
Bafta :*
Eu cred ca te place si tu daca o placi ar fi bine sa uiti de rusine si sa-i spui ca o placi eu sunt sigura ca si ea te place si atunci poate veti incepe sa va intilniti