| Eric7 a întrebat:

imi place mult de o colega de clasa. din pacate ea e cu cineva. noi nu prea vorbeam pana cand am descoperit ca ne place aceeasi muzica, dar nici acum nu stam toata ziua de vorba.
ce pot face?

5 răspunsuri:
| butt3rfly16 a răspuns:

Este un inceput bun insa daca ea este total implicata in acea relatie nu va pierde ce are pentru ceva ce nu cunoaste.Una este sa iti placa de cineva si alta este sa simti ceva special pentru acea persoana.Ai putea sa fi mai indraznet, sa intri in vorba cu ea mai ales ca acum ai descoperit ca aveti ceva in comun si sa lasi timpul sa treaca in favoarea ta. Daca ii place de tine iti vei da seama singur la momentul potrivit.Baftawinking

| cmihai98 a răspuns:

Depinde asa intr-o situatie sunt si eu si am incercat sa ma bag mai cu tupeu sa vb mai mult cu ftele din clasa dar am lasat-o balta chiar daca acum din clasa mea ma plac 3 fete nuprea imi place de nici una sentimental nu fizicca fizic arata bine sh acum imi place de una mai mica ca mine ccu 2 ani si nu stiu cum s-o bag pe aia in seama

| NicklausMikaelson a răspuns:

Sa te bagi mai des cu ea in vorba,, adica cu tupeu,, si stai linistit ca daca te bagi tu in seamna ai 2 variante : I. 10% din cazuri este o fata fitoasa care nu vb cu tine gen,, Hi sictir,, II. 90% va vorbi cu tine si veti lega o prietenie frumoasa. poate cine stie. chiar mai mult... eu am fost prieten cu o fata cu 3 ani mai mare ca mine ( are 17 acum ) si acum suntem impreuna si ne intelegem de minunee. Deci sfatul meu este sa te bagi in seama mai mult ca nu ai nimic de pierdut

| cmihai98 a răspuns (pentru NicklausMikaelson):

Imi dai si mie nr ei de telefon aa feti de 17 ani?

| VannesaMQeen a răspuns:

Daca are prieten nu stiu ce e de facut, dar daac se desparte de el sa nu stai degeaba actioneaza, spune'i ca e draguta ..Ca o placi si daca si ea te place va fi binewinking Baftaa.