Daca nu faci primul pas tu, face altu, iar cand vei prinde curaj, o sa fie prea tarziu, asa ca o vei pierde. Asa ca nu mai fii timid, i-ati inima in dinti. Esti baiat sau fata? Daca esti baiat, fii curajos. Ca o fata nu se uita la tine daca esti timid.
Daca iti place asa de mult de fata aia, iti vei lua inima in dinti si vei vorbi cu ea in particular si ii vei spune ce simnti :3
Wow,din ce zici,ma vad pe mine.Ce e drept,la mine nu s-a termiant foarte frumos si nu ma pot lauda ca am avut un succes incredibil(chiar deloc). Tinand cont ca esti timid ti-as sugera sa vorbesti cu ea pe site-uri de socializare sau chestii din astea,eu asa am facut,si am aflat ce m-a interesat(daca ma place sau nu), din pacate nu a fost cum mi-as fi dorit. Daca chiar iti place de ea si chiar merita, fa tot posibilu sa ti legatura cu ea, si cand vei avea o sansa, PRETUIESTE-O! Succes.
Lasa timiditatea ca nu e bine... Fa tu primul pas, daca si ea te place, va fi cu tine, daca nu, inseamna ca nu e de tine. Oricum, mult noroc
Bananacantareata87 întreabă: