Daca o placi mult si vrei sa fie ceva intre voi, pur si simplu zi-i ca o placi.Si intreab-o si pe ea daca te place. Poate iese ceva.
Poti sa o inviti la o plimbare prin parc sa vorbiti si poti sa-i spui acolo.Va fii mai romantic.Crede-ma sunt fata!
E cel mai simplu mod de a iesi ceva...Nu-ti fie teama de ce va zice ea.Tu spune-i ca o placi mult. Daca nu vrea sa fie ceva intre voi, sa ramaneti prieteni nu o obliga sau te tine dupa ea.Bafta!:* Fundita?
Lasa rusinea la o parte pana nu ti-o fura altcineva si dupa aceea plangi de ciuda.
Prietene mi s-a intamplat si mie actioneaza repede ca asa am facut si eu nu ia-m zis nimic si acum e la altul fa niste lucruri ca ia sa isi dea seama singura ca o placi sau vezi cine-i mai barfitor din clasa ta spune-i ca iti place tu ii zici sa nu zica la nimeni el spune ea afla si mai vezi tu FUNDA?
Nu iti face griji daca zici ca esti prieten cu ea si va intelegeti binisor nu e greu. Propune-i sun sigura ca nu se va supara , daca nu vrei sa ii propui fa in asa fel incat sa isi dea singura seama eu stiu:d dai o floare sau spune-i lucruri frumoase, spune-i ca iti place cum sa inbracat azi etc Daca nu le ai cu cu asa ceva pur si simplu spune-i Niciodata sa nu ii zici altcuiva e bine sa afle asta de la tine. Bafta Succes!
beausingurlamasamea întreabă: