| LastWord a întrebat:

Imi place o fata, si eu sunt fata. Nu sunt lesbi, dar. nu stiu sigur ce mi se intampla. E foarte draguta, e mai mare decat mine si foarte matura. Am cunoscut-o pe net, vorbim de ceva timp. Faza naspa e ca nu pot sa vorbesc prea mult cu ea pentru ca ma pierd, nu pot sa ma comport normal. Mi-o scris intr-o zi ca ma iubeste, ceea ce nu prea imi vine sa cred. Oricum ar fi, de atunci nu am mai vazut-o pe net. As putea sa o iau ca pe o gluma, sau de ce nu sa o iau ca atare? Ideea e ca nu stiu la ce sa ma astept. Sa nu vezi o persoana fata in fata si totusi sa te simti atat de intimidat e putin ciudat, cel putin eu asa vad lucrurile. Ea e diferita de restul fetelor, as putea sa spun ca e altceva. Nu pot sa inteleg daca e o gluma sau imi spune exact ce simte. Poate ma vede ca pe o gluma, o joaca. Mi-e atat de rusine sa vorbesc cu ea, as suna-o sa vorbesc normal cu ea, sa o intreb daca isi asuma ceea ce spunea. Parerea voastra care e? Fara glume aiurea, va rog.

3 răspunsuri:
| Scarabeul a răspuns:

rolling on the floor))))) te placa fa proasta aia pe tine vezi acus peste 2-3 zile va vad pe redtube la lesbians camlaughing))))

| Chiric_Bogdan_Cristian_1993 a răspuns (pentru Scarabeul):

Tovarase, daca nu ai ceva bun de spus atunci taci naibii din gura. Site-ul asta e facut pentu a da ajutor. Daca nu poti ajuta atunci iesi dracului din aceasta comunitate si razi de aia de la tine din cartier. Aici doar se cere ajutor si se da ajutor. Nici mai mult, nici mai putin.

| Chiric_Bogdan_Cristian_1993 a răspuns:

Fara nici un fel de misto, cand iti place o fata in felula asta inseamna ca esti lesbi sau bi. Nu te simti jenata, nu judec oamenii in functie de preferintele lor. Doar ca a trebuit sa iti zic ca sa stii. Acum ca sa iti raspund la intrebare. Nu cred ca ti-a zis la misto. Atata doar ca modul ei de a te iubi nu cred ca e cel la care te astepti tu. Cred ca te iubeste ca pe o prietena si nimic mai mult. Ma rog...nu o cunosc si nu ii stiu preferintele sexuale...dar daca si ei ii palc fetele, atunci e clar ca n s-a jucat cu tine. O seara buna happy