Intreab-o cum a fost ziua ei, intreab-o despre ea, ce ii place ei cel mai mult sa faca, cand a facut ultima oara acel lucru, cum se simte cand face ce ii place cel mai mult, intreab-o daca citeste, ce filme ii plac, pune-o sa iti povesteasca despre filmul ei favorit, ascultati impreuna muzica ei preferata, spune-i preferintele tale in materie de filme, muzica etc. daca tu ai alte preferinte nu o mintii spunandu-i ca si tie iti place ce ii place si ei. fi sincer si arogant. intreab-o daca ar fi posibila teleportarea unde ar vrea sa fie in momentul acela, intreab-o unde a calatorit, daca se mai joaca cu papusile, fa glume cu ea, fi amuzant insa nu ii spune bancuri. e o mare greseala sa spui bancuri fetelor, devii plictisitor. in general vorbiti despre ea, si mai putin despre tine. Spune-i ca tu esti o fire mai misterioasa si nu te deschizi in fata multor persoane, apoi intreab-o daca se considera o persoana speciala. Spune-i ca ai vrea sa vezi daca e genul de persoana pe care ai vrea sa o cunosti mai bine. Provoac-o spunandu-i ca vrei sa o seduci apoi intreab-o "crezi ca poti sa imi faci fata?" sunt multe lucruri dar ma dor degetele eh mult succec
Nu te panica. si nu iti fa un scenariu de inainte. Pur si simplu improvizeaza. spune`i ca iti place poza ei sau. ca ai vazut-o ieri. intreab`o daca ii place o melodie. daca e interesata o sa lungeasca o banala discutie
Nu joci un film. Nu trebuie sa fie prea complicat... De ex. :
-Buna. Ce faci?
-Bine pe acasa ascult muzica, tu?
- Pai uite pe feibuc, ce muzica asculti?
- Skrillex
- A da, am auzit de el. Iti place Dub Step?
- Da. Il ador
- Si eu; x Dar ascult si alte genuri de muzica Cum ar fi : Antonia, Shontelle, Sakira...
... EtC. Este doar parerea mea, dar poarte te ajuta
Trebuie sa gasesti un subiect de interes comun si sa il dezvolti cu acea persoana.De exemplu:daca tie iti plac masinile si ei ii plac masinile atunci aveti un subiect de interes comun