Se zice ca dragostea e ca si elasticul: daca faci prea multa presiune, cedeaza; daca o lasi prea moale, iar nu e bine.
Daca i-a placut sarutul tau, inseamna ca ai o bila alba.
Daca ii mai place de cineva, mai vrea sa astepte.
Cred ca ar trebui s-o surprinzi cumva.
Cu siguranta esti un tip foarte abil, daca o curtezi de ceva vreme si ai avansat relatia cu ea. Afla cat mai multe lucruri despre ea, fa-i pe plac, insa incearca sa n-o sufoci.
De foarte mare efect ar fi ca dupa ce faci ceva bine, sa-i dispari din vizor o vreme. Efectul ar trebui sa fie acela de a o face sa te caute ea. Ma gandesc ca are mijloace de a te contacta: pe Facebook sau pe telefon, prin prieteni.
Apoi, cand se asteapta mai putin, apari din nou...
Concret, mi-e greu sa-ti spun, cred ca e nevoie sa stii mai multe lucruri despre o anumita persoana, ca sa poti da cele mai bune idei.
Dincolo de toate, pari a fi destul de intuitiv, eu cred ca ai sanse sa o faci sa te placa si sa uite de celalalt.
Bafta multa.
Multumesc de raspuns! am inteles ce mi-ai spus, deci am sa o las putin timp ca sa ma caute, sigur o sa se intrebe dc nu am mai dat vreun semn de viata, iar atunci o sa stiu ce trebuie sa fac, daca ma cauta inseamna ca simte ceva si vrea mai mult
Demonstreaza-i prin tot ceea ce faci ca esti mai bun decat celalalt baiat. Persevereaza, victoria se obtine doar prin lupta.
Mersi de raspuns! asa am sa fac, o sa continui sa ii arat ca sunt mai bun
Forteaz-o putin in directia favorabila tie, altfel risti sa stea intre voi mult si bine.
Incearca sa-i mai furi niste saruturi, fa-o sa se simta bine cu tine, apoi da-i de ales la modul: ma atasez prea mult de tine, nu cred ca e bine, atat timp cat iti place de X...
Si o lasi rece, pana alege.
E cea mai buna abordare, altfel, majoritatea fetelor s-ar bucura de ambii fara probleme. De obicei pe unul il plac mult, pe al doilea ceva mai putin, dar il tin de rezerva. Chiar si al 2-lea daca esti, ii e greu sa te vada aparent indiferent, si s-ar putea sa vina ea la tine, ca sa nu te piarda.
E mai mult un joc de orgolii.
Salut! Pot să zic ca e foarte interesant răspunsul tău. O să o mai surprind prin diferite chestii sau ii mai fur cate un sarut cum ai zis tu, si apoi o las pe ea sa vina la mine. Îmi pare rău că nu pot să împart mai multe funde. O seara plăcută și mulțumesc pentru sfat. Oricum, cel mai bine acum e să o las sa vad daca ma caută
Pana cand se va deciea ea, tu sarut-o cat mai des poti si nu o mai intreba nimic.
Ai cont pana si aici? Bolnavule/
Voi doi va cunoasteti?
Tu vorbesti? Ai cont de un an, ma, drimmy.
E discipolul meu,,