anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi place tare de o fata si ieri ne-am sărutat. A zis că a fost bine ce am făcut și nu m-a oprit în timpul sărutului, deci înseamnă că i-a plăcut și ei. Treaba este că ea vorbește cu un baiat, de care îi place. Mi-a spus asta si acum ceva timp dar și acum. Eu i-am zis că o las sa aleagă si ca o las sa se gândească cât de mult vrea.De aici chiar nu stiu ce sa mai fac. Chiar ma intreb cu ce este mai bun decât mine, sunt super de treaba, o fac mereu sa rada si sa se simtă bine lânga mine, si pana acum m-am chinuit super mult sa ma apropii de ea și să îi fac pe plac, chiar dacă știam că mai vorbește cu cineva(vreau să spun că cu acel tip ea din cate stiu nu a ieșit, dar cu mine a mai ieșit, dar doar când eram cu prietenii, nici nu stiu daca tipul o place sau nu, daca o placea cred ca erau pana acum împreună). Acum tot ce pot face cred că e sa aștept să văd ce decide. Dacă aveți idei as vrea sa le vad, poate reușește cineva să mă ajute, chiar nu am mai fost în situații ca asta. Mulțumesc anticipat! big grin

Răspuns Câştigător
| Kis_Iuliana_1983 a răspuns:

Se zice ca dragostea e ca si elasticul: daca faci prea multa presiune, cedeaza; daca o lasi prea moale, iar nu e bine.
Daca i-a placut sarutul tau, inseamna ca ai o bila alba.
Daca ii mai place de cineva, mai vrea sa astepte.
Cred ca ar trebui s-o surprinzi cumva.
Cu siguranta esti un tip foarte abil, daca o curtezi de ceva vreme si ai avansat relatia cu ea. Afla cat mai multe lucruri despre ea, fa-i pe plac, insa incearca sa n-o sufoci.
De foarte mare efect ar fi ca dupa ce faci ceva bine, sa-i dispari din vizor o vreme. Efectul ar trebui sa fie acela de a o face sa te caute ea. Ma gandesc ca are mijloace de a te contacta: pe Facebook sau pe telefon, prin prieteni.
Apoi, cand se asteapta mai putin, apari din nou...
Concret, mi-e greu sa-ti spun, cred ca e nevoie sa stii mai multe lucruri despre o anumita persoana, ca sa poti da cele mai bune idei.
Dincolo de toate, pari a fi destul de intuitiv, eu cred ca ai sanse sa o faci sa te placa si sa uite de celalalt.
Bafta multa.

| mihionuț a răspuns (pentru Kis_Iuliana_1983):

Multumesc de raspuns!winking am inteles ce mi-ai spus, deci am sa o las putin timp ca sa ma caute, sigur o sa se intrebe dc nu am mai dat vreun semn de viata, iar atunci o sa stiu ce trebuie sa fac, daca ma cauta inseamna ca simte ceva si vrea mai mult

11 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Demonstreaza-i prin tot ceea ce faci ca esti mai bun decat celalalt baiat. Persevereaza, victoria se obtine doar prin lupta. happy

| mihionuț a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Mersi de raspuns! asa am sa fac, o sa continui sa ii arat ca sunt mai bun

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Forteaz-o putin in directia favorabila tie, altfel risti sa stea intre voi mult si bine.
Incearca sa-i mai furi niste saruturi, fa-o sa se simta bine cu tine, apoi da-i de ales la modul: ma atasez prea mult de tine, nu cred ca e bine, atat timp cat iti place de X...
Si o lasi rece, pana alege.
E cea mai buna abordare, altfel, majoritatea fetelor s-ar bucura de ambii fara probleme. De obicei pe unul il plac mult, pe al doilea ceva mai putin, dar il tin de rezerva. Chiar si al 2-lea daca esti, ii e greu sa te vada aparent indiferent, si s-ar putea sa vina ea la tine, ca sa nu te piarda.
E mai mult un joc de orgolii.

| mihionuț a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Salut! Pot să zic ca e foarte interesant răspunsul tău. O să o mai surprind prin diferite chestii sau ii mai fur cate un sarut cum ai zis tu, si apoi o las pe ea sa vina la mine. Îmi pare rău că nu pot să împart mai multe funde. O seara plăcută și mulțumesc pentru sfat. Oricum, cel mai bine acum e să o las sa vad daca ma caută

| neutrino a răspuns:

Pana cand se va deciea ea, tu sarut-o cat mai des poti si nu o mai intreba nimic.

| Lands0fMancunia a răspuns:

Nu o mai cauta. Te va cauta ea, iti garantez.

| Drimmero a răspuns (pentru Lands0fMancunia):

Ai cont pana si aici? Bolnavule/

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Voi doi va cunoasteti?

| Lands0fMancunia a răspuns (pentru Drimmero):

Tu vorbesti? Ai cont de un an, ma, drimmy.

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

E discipolul meu,,