E harneala faza cu "nu sunt pregatita pentru o noua relatie", e scuza care o baga ca nu vor sa fie cu tine, te refuza intr-un mod politicos.
nu suntem rautacioase, suntem doar politicoase cu voi, cei care nu sunteti pe gustul nostru.
sunt indiferente din cauza ta, ca nu stii sa atragi.
ba conteaza aspectul fizic, si daca nu arati prea bine, trebuie sa compensezi cu atitudinea de bad boy.
nu ne plac fatalaii si astia care is prea mult cu iubireaaaaaa daaaa iubireaaa te iubeeesc.
mai ai alte nelamuriri? te lamureste experta.
Poate pentru că am dăruit prea mult și am fost rănite astfel încât nu mai suntem deschise pentru noi relații sentimentale, cel puțin așa este în cazul meu.
Nu mă mai interesează de nimeni, să vină și un prinț pe un cal alb că nu-l vreau.
E o chestiune de timp, stai liniștit.Trebuie să ai răbdare.
Dragostea vine când nici nu te aștepți și nici nu o cauți!
Salut alex conteaza aspectul fizic in viata in orice asta e si dovedit stiintific, cine spune ca nu conteaza minte, eu cred ca si noi si ele dupa ce suferim ne pierdem increderea in sexul opus mai ales cand vedem ca povestea se tot repeta si sa fim seriosi majoritatea dintre noi vrem doar sex ca doar de aia stam cu o fata mai aiurea e cand sunt folosite doar pentru sex
Daca zici tu... Sa-ti dau un exemplu : daca esti fata, poti sa fii cea mai frumoasa din univers, dar daca esti proasta de dai in gropi si nu esti in stare sa porti o discutie normala ca te apuca rasul la cat de proasta esti nu cred ca este bine. Daca esti baiat, pentru mine nu conteaza sa fii cel mai frumos si mai musculos baiat din lume, vreau sa arati cat de cat decent, dar sa pot sa port o discutie cu tine, nu sa zambesti si sa taci ca mutalaul ca nu stii ce sa-mi raspunzi.
Buna Alex. Eu am 16 ani si parerea mea este ca fetele devin intiferente dupa o relatie esuata deoarece nu mai au incredere in baieti. Mai ales daca fostul a inselat-o sau a fost cu ea doar sa-si bata joc. Stiu ca exista si baieti care iubesc cu adevarat si care respecta fetele, dar trebuie sa treaca o perioada ca fata sa zica si ea : "Da, el este diferit!", nu crezi? Noi avem obiceiul ca dupa o despartire, sau ceva de genul sa avem impresia ca "Toti baietii sunt la fel", dar increderea intr-un anumit baiat ne vine pe parcurs daca el stie cum sa ne dovedeasca ca este altfel .
Sper ca te-am ajutat, daca ai nelamuriri poti sa-mi spui
Hmm. Da, ai dreptate poate fetele fac acest lucru din orgoliu. Stii? Fetele sunt genul de persoane care vor sa fie cautate si vor sa se convinga ca respectivul baiat chiar o place nu doar se joaca cu ea, in cazul in care si ea il place. Este adevarat, unele fete sunt foarte sensibilie si dupa o relatie esuata nu mai pot sa o ia de la cat foarte devreme, dar altele nu sufera asa mult si le este foarte usor sa treaca peste cu capul sus. Fetele nu sunt ipocrite si nici indiferente, depinde si de voi, baietii cum va comportati cu ele si cata afectiune le aratati.