anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

in 19 septembrie i-am spus unui baiat de la scoala ca vreau sa fim impreuna.el a acceptat.e prima relatie pentru amandoi si din 19 pana acum in 26 septembrie inca nu ne-am tinut de mana.incep sa cred ca nu vrea sa fie cu mine.noi petrecem mult timp impreuna ca de obicei.el nu vrea sa afle colegii ca suntem impreuna.doar 2 colegi stiu de noi.nu l-am putut convinge sa spunem colegilor ca suntem impreuna, deoarece el crede ca o sa se rada colegii.vinerea viitoare mergem la Aqua Land, e un complex cu bazine acoperit, si am hotarat amandoi sa avem acolo primul sarut.dar eu nu cred ca o sa ne sarutam.in fiecare zi tot il intreb cand o sa ne tinem de mana, si el zice maine promit ca maine, dar tot nu se intampla.asa cred ca se va intampla si cu sarutul.nu cred ca merita sa mai fim impreuna.

8 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Raspuns:
Nu ii place de tine.

| Enki a răspuns (pentru OnuOnulică):

S-a rezolvat totul.si-a cerut scuze iar acum e totul bine

| neutrino a răspuns:

Amandoi aveti dreptate. De ce sa te tina de mana, daca nu-i face placere? Atunci cand incepi o relatie " pe furis", inseamna ca totul este o minciuna.

| CyPack a răspuns:

Deci observ ca unii raspund doar pentru a le creste numarul de raspunsuri, nicidecum sa ajute. Mai bine 1 raspuns si care ajuta pe cineva decat 50 nefolositoare. Raspunsul "Nu ii place de tine" nu isi gaseste locul. O relatie adevarata nu e una de care sa stie tot liceul/orasul/tara (parerea mea). Daca nu esti de acord, mai uita-te la TV. Si sarutul nu ar trebui sa fie ceva stabilit dinainte. Tipul amana sarutul pentru ca tu vrei sa faci relatia publica. De ce asta? El vrea intimitate. V-ati intalnit intr-o camera unde sa fiti DOAR voi 2? Daca nu... incearca. O sa fie mai bine decat ai crede, pentru ca veti fi DOAR voi 2. Si apropo... cati ani ai tu si cati ani are el?

| Enki a răspuns (pentru CyPack):

Amadoi avem 13 ani.si stiu ca imi vei spune ca sunt prea mica si altele dar s-a intamplat sa fim impreuna si asta e

| CyPack a răspuns (pentru Enki):

13 ani... relatie? De ce sa mi se para prea mica varsta? Prea mica pentru unele chestii mai "intime", da. Dar pentru o relatie, e...ok. Succes

| ILoveMI a răspuns:

Nu esti cu el.
Faptul ca te tine ascunsa nu este deloc un lucru care sa iti faca cinste. E absurd.
Spune-i ca tu vrei ori sa nu va mai ascundeti ori sa o terminati.
Daca vrea sa o terminati, e mai bine. Inseamna ca de la inceput nu a fost nimic.

| Enki a răspuns (pentru ILoveMI):

Totul s-a rezolvat si si-a cerut scuze pentru tot.nu mai e nici o problema acum