Fii realist! Cand unei persoane ii pasa mai mult de parerea lumii decat de sentimentelele celuilalt, atunci sigur nu este iubire si nici atractie fizica puternica.
Pai fetele sunt super atrase de cei indiferenti...deci poti incerca si tu sa ii arati ca nu esti asa timid
Nu intot deauna sunt atrase de cei indiferiti sunt unele fete care cauta multa atentie! numa nah fiecare cu parerea lui.
Nu te place. Asta cu ''nu imi plac persoanele timide'' e o scuza cretina, ca sa nu-ti zica in fata ceea ce ti-am zis eu.
Pff normal ca ti-a zis ca esti timid adica sigur prietenul tau i-a zis ca esti timid si ca toti o sa rada de ea si oricum nimeni nu incepe o relatie pe messenger nu stiu vorbeste si tu cu ia daca nu te vrea nu incerca sa mai vorbesti cu ea prea mult ca dupa o sa rada ea de tine pe la spate daca te mai refuza odata las-o balta pentru ca i-a pierde si o sa isi dea seama cand o sa fie prea tarziu bafta mai departe sper ca te-am ajutat
In primul rand eu sunt colegul lui si cand am vorbit cu fata aia tocmai ca nu i-am spus asa ceva ar trebui sa fi prost sa ii zici da nah daca nu stiti ce sa ziceti mai bine nu va mai bagati
Asta numai o fata iti poate spune. Eu pot sa te sfatuiesc sa ii da-i pace si sa o lasi cu fitele ei.
Am aflat de curand ca ii plac doar fotbalisti.
Dar vreau sa stiu, toate fetele au mentalitatea de a refuza baieti "timizi"?
Incearca sa ii arati ca nu esti asa de timid si fa-o sa inteleaga ca tu chiar o placi. daca ea chiar inseamna ceva pentru tine, atunci sigur vei reusi sa o convingi. succes si sa nu abandonezi din prima
Frate mai bine asculta ce zic eu si mai incearca mai bine ca mine nu stie nimeni problemele tale ti-am spus oricum o sa le rezolvam pe toate
Pfffffffffff saracu de tnn, ...nu e ptt tinee. e ocupata.)) gaseste`ti alta