| loveismagik a întrebat:

happy In ceva timp eu si prietena mea facem 1 luna ^^. Sunt suficient de nebun incat sa-i scriu in fata blocului : "Te Iubesc!". Darlaughing nu pot cu vopsea. sau graff thinking pentru ca as putea risca amenda. Ceva solutii? Dau >funda: PS: nu strica si alte sugestii de cadou. da va rog. nu gen floare. Cv iesit din >comun: Va multumes! :*

Răspuns Câştigător
| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Asta da cadou.
Acm un an ceva de genu imi doream si eu de Valentine's Day, doar ca eu imi doream un afis mare atarnat de blocul din fata mea pe care sa scrie La multi ani! Te iubesc sau cv de genu laughing
Ce mai fantezii laughing
Nici nu cred ca se putea face asa ceva.

Ai lua un catel si sa-i atarni de zgarda un trandafir rosu si o felicitare, apoi sa il lasi in fata usii, sa suni si apoi sa pleci, iar dupa ce citeste biletu sa apari tu sau cv de genu ( cam ca in filme, sti tu fazele alea in care iubitu incearca sa isi faca iubita sa il ierte si face un cadou de genu).
Sau sa ii faci un videoclip pe youtube.
nu stiu daca imi mai vine vreo idee din asta iti mai las un comlaughing
Succes! Sper sa reusesti sa o impresionezi.
Dar daca te iubeste si ea, iti garantez ca o plimbare romantica si un trandafir o vor impresiona mult mai multwinking

10 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Intr-o luna deja o iubesti? Sper ca peste cateva luni sa nu sari cu parasuta si sa scrie pe parasuta "te iubesc".

| skiziiskiz a răspuns:

Pai poti face un afis cu te iubesc...

alte idei: sa iti faci un tatuaj cu numele ei,
sa faci o 'harta' care sa duca la o inima mare desenata undeva cu numele voastre
sa gasesti un copac si sa scrii numele voastre intr-o inimioara
sa ii faci o prajitura pe care sa scrie te iubesc
sa ii scrii un cantec si sa il canti, chiar dca nu ai voce
sa organizezi un picnic, o iesire undeva

| gdez a răspuns:

Hmm.thinking eu am primit un video cu el scriind pe foi o declaratie de dragoste. in jur de 15 foithinking si poti scrie pe cate o foaie ca o iubesti, ca iti e bine langa ea. chestii genthinking

| neutrino a răspuns:

Ii poti scrie cu graff pe usa de la intrare in locuinta ei.

| December a răspuns (pentru neutrino):

laughing)) si daca sta cu parintii, o sa-l fugareasca tatal ei prin tot cartieru laughing

| h3r a răspuns:

Ce zici de creta?!

| pisicutzamik a răspuns:

Poti scrie :Te iubesc" cu praf de creta ca ala se duce repede in vantlaughing bafta

| December a răspuns:

Ideea ta pare frumoasa, cu toate ca dupa o luna de abia sa faci ceva ..nu stiu. Vezi sa nu aiba ea vreun soc in sensul rau laughing. Sincer nu trebuie sa faci de pe acum ceva iesit din comun ci mai bine ceva sincer, simplu; are efect puternic si asa!

| loveismagik explică (pentru December):

Da. stiu ca cv simplu da efect puternic. dathinking stii imi place sa traiesc fiecare momentsmug clipa :X pentru ca nu stii ce se poate intampla nici maine. sh dupa sa regret.tongue asa calaughing dau totu' ^^ asa am facut mereu big hug

| Cleopa a răspuns:

Poti sa-i scrii cu petale de flori ca o iubesti daca e o zi linistita...