Tu spui ca nu poti sa fi mai tupeist, dar tot ce trebuie sa faci e sa o bagi in seama un pic sa spui doua vorbe si ea cand o sa raspunda o sa te linistesti daca zici ca te simti bine cand o vezi, nu poti sa faci nimic din priviri, trebuie neaparat sa treci peste timiditate si sa ii spui un simplu buna care te poate mai departe decat ti ai imaginat.
Merci Vvistula si bennnny, sfaturi bune si chiar o sa incer, adica ce se poate intampla. Vorbescu ea ii spun cum ma simt cand o vad, merci Vvistula, si dupa o perioada o sa-i cer si numarul cred daca nu se infiripa ceva mai devreme, merci bennnny, din fericire nu am fb, nu imi gasesc locul acolo.
Frate te inteleg si mie mi sa mai intamplata asa dar VvIstula are dreptate incearca sa te bagi cu ea in seama un simplu buna ce mai faci etc si fa rost de fb ei apoi de nr ei...scrie pe chat chiar daca sunt vorbe scurte sa vada ca iti pasa de ea mai alint-o asa putin cate un cuvnat mai special apoi ai putea sa ii ceri numarul, prima data incearca sa ii fi un prieten bun cu care poate sa vorbeasca orice... aproape orice, deci un buna ce faci pe holul liceului ce ora ai avut etc te ajuta mult. Bafta!