anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

in legatura cu masturbarea la baietii, am gasit niste intrebari pe aici si chiar nu prea stie lumea asa multe, dar chiar sunt curios sa aflu niste sfaturi de la voi.
de exemplu eu sunt obsedat de sex, desi am prietena facem sex de 2 ori pe saptamana ca atat imi permite mie timpul ca muncesc si distanta dintre noi doi e de 30km ne vedem doar sambata si duminica. atunci facem si sex, dar eu in fiecare zi ma masturbez (cand imi vine cheful de sex) daca stau acasa pot face chestia asta (pana la ejaculare) de 10orilaughing) am obsesia asta de la 14-15 ani cand am avut prima data internet si calculator cand am inceput sa ma uit la filme pentru adulti.la 17 ani am inceput si viata sexuala, desi atunci o faceam in fiecare zi (pentru ca aveam timp de ea si stateam degeaba acasa) tot ma masturbam si dupa sex asta fiind dupa 2-3ore imi venea cheful iarlaughing acum cu a doua prietena tot la fellaughing ce ma fac? si sa mai adaug ca penisul de pe la 16 ani s-a cam strambat spre stangarolling on the floor din cauza mastubarii, dar nu e problema stiu ca femeile se excita mai tare din cauza asta. un penis curbat satisface mai bine o femeie decât unul drept pentru că "dezmiardă" mai bine şi pereţii vaginului din cate stiu eu. credeti ca mai sunt si altii ca mine? laughing astept pareri rog mult seriozitate si scuze pentru scris m-am cam grabit.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Penisul nu ti s-a curbat de la masturbare, ci este o caracteristica personala pe care o au multi barbati. Nu este adevarat ca placerea sexuala este mai mare, este o prostie, cine ti-a spus asta si-a batut joc de tine. Masturbarea poate fi normala, atata timp cat nu iti afecteaza viata sexuala. Tu faci abuz, este adevarat, dar atata timp cat iti poti controla ejacularea cat vrei si nu ai probleme de genul sa ejaculezi dupa 10-15 minute (la sex) sau sa ejaculezi greu, dupa doua ore, nu ai realmente probleme. Ai enorm de mult timp liber si majoritatea tinerilor gasesc ceva mai bun de facut, dar daca tu nu ai altceva de facut decat sa-ti pierzi ore intregi pe zi masturbandu-te, este treaba ta. Nu-ti afecteaza sanatatea, iar daca esti convins ca nu-ti afecteaza nici potenta, atunci inseamna ca te alegi doar cu timpul pierdut.

| bogdan92 a răspuns (pentru Brigaela):

Nu ejaculez dupa 15 min, rezist cat de cat chiar si 30min sau mai mult depinde de situatiehappy si nu imi pierd chiar mult timp sa ma masturbez o singura data, cand imaginatia iti sta la dispozitie sau alte ori filmele mai mult de 10min nu dureaza sa ejaculez, si cand stau cu prietena chiar si cand o sarut mi vine cheful foarte repede, prima data imi dau drumul foarte repede apoi al doilea numar nu fac pauza, rezist sa fac sex incontinuu, si dureaza chiar si o ora a doua oara.big grin ba chiar am facut sex si 3 ejaculari cu pauze mici intre ele max 5-10min. cand ma masturbez de multe ori ma gandesc cand fac sex cu prietena si cred ca si de asta nu pot rezista cand stau cu ea e dorinta care o am mereu cand nu sunt cu ea.

| Brigaela a răspuns (pentru bogdan92):

Ejaculatul la 10 minute cand te masturbezi e pentru fraieri si n-ar trebui sa-l folosesti. Ar trebui sa te poti abtine cat vrei tu, e cam nasol daca rezisti "chiar" si 30 de minute. Faptul ca prima data ejaculezi foarte repede arata ca ai probleme de potenta deja, care se pot agrava. Un barbat normal isi controleaza ejacularea act vrea el. Faptul ca ai erectie imediat dupa ejaculare este o chestie de adolescent, nu e semn de potenta, se va duce pe la 30 de ani si vei ramane numai cu ejacularea precoce si necontrolata. Deocamdata ai probleme minore de potenta, ramane de vazut cum vei face fata anilor care trec daca deja ai astfel de probleme.

| Alcatel a răspuns (pentru bogdan92):

Serios? te gandesti la prietena ta...te-a indoctrinat...cam nasol

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti obsedat de sex.Bine ca recunosti.Mai sunt si altii. :l

| Alcatel a răspuns:

Daca mai continui mult o sa iti ramana pe penis o urma de mana.