| a666013 a întrebat:

In primul rand numele meu este Dan. Sunt nou si as dori sa pun o intrebare mai delicata. Am 16 ani si pentru prima data incepe sa imi placa de cineva. Adica sunt genul de tip care nu are nici cea mai vaga idee cum ar trebui sa reactioneze daca place pe cineva.

Nu am avut nici o prietena pana acum fiind ocupat cu multe alte lucruri... Adica am multe hobbyuri si excelez in multe domenii ( sunt olimpic ), asa ca in afara de petreceri, care si astea cam rare, nu prea ies pe afara decat cu intentia de a merge la baschet - sau fotbal - laughing. Eu sunt o fire foarte hotarata si pun suflet in tot cea ce fac. Ideea e ca sunt destul de arogant, desi nu imi place sa recunosc, si in principiu cand vine vorba de fete mereu zic ca e timp mai incolo ( poate asa si este ).

Acum ca v-ati facut o vaga idee despre cine sunt eu - daca pot sa spun asa - as vrea sa va prezint problema. Eu sunt atras - sau nu stiu exact ce termen sa folosesc - de o colega de clasa pe care o cunosc destul de bine si imi place foarte mult felul ei de a fi. Ea nu este ca multe alte fete. Stiu sa citesc oamenii - desi pare un paradox - si stiu cum reactioneaza majoritatea, insa ea este o fire mult mai complexa decat multe alte persoane pe care le cunosc. Ne asemanam din multe puncte de vedere si imi plac multe lucruri la ea, insa impedimentul esta faptul ca imi este colega si tin foarte mult la prietenia ei. Mie nu imi pasa de gurile rele si de potentiala reactie a colegilor, insa stiu ca ei o sa ii pese. As vrea sa ii spun ce simt pentru ea si nu stiu cum sa o fac. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o parare. Multumesc anticipat tuturor!

PS : As vrea sa opinati pe tema celor spuse mai sus si va rog, incercati sa va abtineti de la sfaturi inutile, nu ca as fi o fire sensibila, dar va pierdeti timpul daca comentati aiurea.

Răspuns Câştigător
| marinela92 a răspuns:

Eu sunt fata...si eu am avut un coleg de clasa indr de mine e cam situatia ta doar ca saracul din cauza orgoliului sau de a-si marturisi sentimentele a stat 2 ani de zile si pana si acum ma mai place sfatul meu e sa te duci sa vorbesti cu ea sa nu faci pe indiferentul sa o surprinzi cu gesturi frumoase pentru ca da asa le place fetelor sa incepi sa iti petreci ceva mai multimp cu ea pentru ca stii cum e poate ca si ea te place dar nu ai de unde sa stii pana nu o intrebi sfatu meu e sa nu pierzi timpul ca dupa sa suferi sa sa te iintrebi cum ar fi fost daca ati fi fost impreuna pentru ca sincer daca aceea persoana m-ar fi intrebat i-as fi zis da nu aveam ce sa pierd el avea un statut de tipul popular si eu de aia mai retras dar ce nu a contat pentru el eram indr unu de altu si nu ne-am zis...asa ca fa pasi mici dar siguri cu alte cuvinte femeiele adora sa fie surprinse cand se asteapta cel mai putin pentru ca lucrurile frumoase sunt indeplinite de persoanel la care te astepti cel mai putin te pup si sper sa iti iasa si fi curajos pentru ca a fi indragostit este un lucru minunat. poate chiar singurl care te face sa rupi ligamentul dintre real si imaginar pentru ca ai sa vezi ca daca va accepta tu o sa zbori pe aripile iubirii

4 răspunsuri:
| RandomGirl a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa incepi cu pasi mici, dar siguri.
Incearca sa afli in fiecare zi, vorbind cu ea, ce parere are despre baieti, despre relatii, ce parere are despre tine; incearca sa faci glume pe acele teme, dar sa fii foarte subtil!
Petrece cat mai mult timp cu ea, condu-o acasa cu pretextul ca te-ai mutat si stai aproape de casa ei, desi tu poate ca stai in partea opusa a orasului laughing, chiar daca o minti, stai linistit ca aceste mici minciuni nu se pun in calcul daca e sa aveti o viitoare relatie; afla cat mai multe despre ea.
Poti sa o complimentezi, fetele adora asta, poti sa ii oferi mici atentii( de exemplu poti sa ii lasi biletele pe banca si sa te semnezi ca un "admirator secret"); fii cat mai original, sunt sigura ca ai multe idei! happy
Fii romantic, grijuliu, be a nice guy tongue
Totusi, nu o stresa, nu fii prea sufocant, chiar daca de abia astepti sa vorbesti cu ea a doua zi, comporta-te destul de indiferent, indiferent, dar nu nesimtit!( misterul atrage foarte mult fetele)
Dupa ce o sa o cunosti destul de bine si o sa stii ce isi doreste, cand o sa fii pregatit si sigur pe tine, ia-ti inima in dinti si spune-i!
Dar pentru binele tau nu te implica sentimental pentru inceput, poate ca ei nu ii arde gandul la baieti in perioada asta si vrea sa stea o perioada singura, daca spui ca tine cont de parerea colegilor, atunci o sa fie destul de ciudat... stiu ca aveam un cuplu in clasa( sunt clasa a 12-a) si chiar daca erau impreuna, tipul era foarte timid si nu indraznea sa o sarute, desi erau impreuna de 1 saptamana,(se sarutasera deja) iar lucrul asta a enervat-o foarte rau pe colega mea, ma rog pana la urma el s-a despartit de ea.
Sa revenim, incepe cu pasi mici, vezi ce isi doreste ea, iar daca ea este disponibila pentru o relatie dai bataie!
Iti doresc numai bine si sa ai parte de muuulta iubire! happy
O seara placuta.

| whitesensation a răspuns:

Ai 2 variante, te duci la ea si poate o scoti la o ciocolata calda (ca e frig), vorbiti si poate iese ceva
sau varianta a 2-a stai si salivezi in continuare dupa ea gadindu-te ce ar fi fost daca ar fi fost, oricum o sa suferi, face parte din procesul de maturizare

| sweetgirl13 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa mergi sa ii spui direct ce simti pentru ea! oricum orice fata s-ar simti flatata daca ar afla ca unui baiat ii place de ea deci nu ar trubui sa te simti jenat. daca nu vrei sa o faci direct convinge-o pe o prietena comuna sa afle parerea ei despre tine si daca este pozitiva poti trece la fapte! nu uita ca,, love doesn't need to be perfect, love need to be truth'' sper ca te-am ajutat!

| a666013 explică:

Multumesc pentru sfaturi tuturor. O seara placuta! happy