| Rotax122 a întrebat:

Salut,TPU! In primul rand, sunt baiat, stiu ca pot fi considerat prost de catre unii pentru ca pun suflet intr-o relatie,
insa nu am nevoie de raspunsuri la caterinca..Deci,sa incep : Sunt cu o fata de 2 luni,pana acum ceva timp a fost
totul ok,pana intr-o seara cand i-am spus sa vina sa ne intalnim intr-un parc din apropiere, ea a spus ca nu poate
sa vina, am inteles-o iar la 30 de min dupa ce mi-a spus ca nu vine am plecat singur,cand am ajuns acolo,ea era
cu un cunoscut de al meu la geamul masinii lui, inainte de chestia asta, el o tot suna pe ea...Am trecut pe langa ei fara sa le spun nimic,m-am asezat pe o banca
si imediat a venit si ea,m-a luat in brate si m-a intrebat ce am, i-am spus sa-mi dea drumul si sa plece acasa pentru ca intre
noi totul s-a terminat, ea mi-a spus ca voia sa vina la mine si baiatul asta a chemat-o sa o intrebe ceva.In fine, a inceput
sa planga si ne-am impacat, dupa toate astea am rugat-o frumos sa intrerupa orice legatura cu el iar ea mi-a zis
ca nu mai vorbeste cu el.A fost totul bine pana aseara cand i-am luat telefonul iar cand m-am uitat la apeluri il
sunase cu 3 ore inainte sa ne intalnim, cand am intrebat-o care e treaba mi-a spus ca l-a sunat sa vada ce
voia pentru ca o sunase cu cateva zile inainte.Nu am crezut-o pentru ca putea sa-l sune atunci, nu dupa 3-4 zile.
Ne-am certat iar acum nu stiu ce sa fac, sa ne impacam sau sa o lasam balta...Am nevoie de pareri happy

Răspuns Câştigător
| creata13 a răspuns:

Din ce ai scris tu aici...am impresia ca ea doar isi bate joc de tine.Tu esti un baiat destul de sensibil si nu vrei s-o ranesti, dar problema e ca ea te raneste pe tine.Eu zic s-o lasi balta si la un moment dat vei intalni fata perfecta pentru tine, care te va pretui si te va intelege.

15 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut, păi e clar, fata i si bate joc de tine dîndu si intîlniri cu ăla. M ai bine las ă că nu merită eforturile tale, voi vă impăcati doar asa pentru o zi două după care vă certati din nou, ea nu va renunta la băiatul acela, iar tu trebuie să i ti cauti pe altcineva.

| iubesc a răspuns:

Nu mai sunt destule fete? capu sus! Ea te minte la orice pas iar tu nu meriti asa ca las-o balta, sa-l caute in continuare pe ala.

| Emmeii a răspuns:

Bună.

Nu ştiu ce sentimente ai tu pentru ea, însă dacă mai vrei să fii cu ea întreab-o deschis ce se întâmplă de fapt şi cum stă treaba cu băiatu' ăla.

Eu una sunt de părere că te cam ia la mişto, şi nu înţeleg de ce unele fete fac asta. e aşa amuzant sau plăcut să fii cu doi deodată? Mă rog, poate ce-a spus ea este adevărat, deşi mă îndoiesc. Aşa că mai bine îi sugerezi să fie sinceră cu tine, ca să ştii ce să faci.

Baftă şi ai grijă! Caută-ţi o fată numai bună pentru tine.

| h3r a răspuns:

Aveți doar 2 luni! Dacă și acum merge așa, îți dai seama că n-o să mai țină mult oricum.
E vai de capul ei, l-a sunat cu ce motiv? Să vadă de ce a sunat-o acum nu știu câte zile?
Și nu avea cum să ajungă așa repede în acel loc, dacă ea nu avea în cap această idee, și nu pentru a te vedea pe tine, ci pe ăla.

Nu știe nici măcar să mintă, las-o în pace și nu-ți bate capul cu astfel de paparude.
Gândește-te la cei care suportă asta ani de zile.

| Cristiann25 a răspuns:

Las-o naiba de panarama!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acorda-i sansa de a-ti explica.
Las-o sa spuna ce are pe suflet.
Roag-o sa nu te minta, sa aiba incredere in tine. Daca intr-adevar pastreaza legatura cu el si are o altfel de relatie decat cea amicala, de ce ar face asta? Ce ii lipseste?
Vorbiti si lamuriti situatia. Ai rabdare cu ea si nu fi orgolios.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa vorbiti, sa iti explice pana la urma ce si cum, dar detaliat si sa te priveasca in ochi cand face asta.Desi povestea ei nu prea are sens, poate totusi nu te minte.Intr-o relatie, pana la urma, consta increderea pe care o aveti unul in celalalt, dar daca ea e o mincinoasa, nu merita sa mai iti pierzi timpul cu ea. Sper ca te-am ajutat.Pup :*

| NoisyDream a răspuns:

Nu iti mai bate capul cu parasuta aia frate ca nu se merita eventual ***-o o data si las-o ca sa i-o platesti ca ea te raneste si nu ii pasa de tine din moment ce joaca la doua capete. Am patit si eu ceva asemanator si asa am facut numai ca tipa era cu unu de 2 ani si era inca virgina a stat cu mine o luna jumate timp in care am reusit sa imi dau seama de multe despre ea si cand mi-am dat seama ce e de fapt si ce are de gand am rezolvat situatia astfel incat sa ies eu deasupra si asa te sfatuiesc si pe tine ca tipa nici nu stie sa minta cum de altfel nici a mea nu stia e copila daca face chestii de genu asta sau e pe interes. Bafta si nu e rau ca pui suflet dar pune suflet cu cineva care intr-adevar merita nu te complica cu persoane din acestea cu doua fete! Mai sunt fete! pace.winking

| maria_7379 a răspuns:

Da ai dreptate putea sa sune atunci dar poate a avut vreo problema cine stie. Eu zic sa ii explici ca tu o iubesti si ca poate sa iti spuna orice doar na esti iubitul ei. Spune-i sa se descarce sa iti spuna ce are pe inima. Poate ca ala o are cu ceva la mana tu nu ai cum sa stii daca nu o asculti. Ok, s-ar putea sa te insele dar sunt sanse minime. Dar nu te pripi prea devreme iti spun eu.

| Bijouu a răspuns:

Domnisoara merge la 2 capete.incearca sa te manipuleze.Renunta!
nu trebuie s.o intereseze ce avea de sp daca a intrerupt orice legatura cu el

| AndreiAndrew a răspuns:

Cum ai zis si tu putea sa il sune atunci. Parerea mea este ca ar trebui sa o lasati balta!

| DTNA a răspuns:

Cati ani ai?

| fanuldinamo a răspuns:

Las-o balta frate ofata ca ea nu te merita daca nu iti ie loiala relatia nu merita!
sau daca inca o mai iubesti si ai incredere in ea mai dai o sansa.
tu alegi!
P.S. fundita

| Rotax122 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri happy Am vorbit cu ea si incearca sa ma minta, am ales sa nu-i mai dau importanta si sa-mi vad de treaba mea, tot ei ii va parea rau.

| Herciu_Geanina_1998 a răspuns:

Las-o! Nu merita. E clar ca te minte. Meriti ceva mai bun!winking