Nu e nimic grav!
Vrei sa stii ce poti sa faci pentru a remedia totul?
Cand o vezi, du-te la ea si sarut-o, mai pasional, dar sarut sa fie...100% te va ierta, si va intelege ca ai avut un moment de nesiguranta, incertitudine!
Eu sunt fata, si nu mi s-ar parea asa grav ce ai facut..prietenii mei de mai sus exagereaza ca de obicei!
Succes!
Pai nu trebuie sa-i spui...o saruti pur si simplu, trebuia sa profiti cand ai avut ocazia...dar ai refuzat fata
Salut.
Ai greşit prima dată, se poate remedia asta. Pe lângă asta, du-te mă la ea şi spune-i direct în faţă că ai greşit şi că nu ştii ce a fost în capul tău, că îţi place de ea şi că vrei să fiţi împreună.
Baftă.
Buna.
Un refuz pentru o fata e cam grav, nu putine au curajul sa faca primul pas daca stam sa ne gandim bine. Apoi daca a facut asta cu jeleul poti face si tu la fel urmatoarea data.
Insa mai este o varianta. Unele fete care stiu ca sunt placute de baieti si stiu ca sunt slabiciunea lor pot profita de lucrul asta si sa isi bata joc de acea persoana si sa o faca de ras. Deci, ai grija, si daca o cunosti destul de bine pe fata si stii cum e, eu ti-am dat un sfat mai sus.
See'ya.
Maine. daca o vezii sarut`o ..si spune`i ca`ti pare rau pentruu ieri, va fi fericita daca te va placea si ea
Pai incearca si tu ceva de genu ca si o glumita cand mai iesiti la un jeleu ceva fai si tu faza aceasta