| ajutor159 a întrebat:

In seara precedenta am avut un vis mai ciudat.Sa va povestesc:Visam ca eu cu iubita mea ne-am casatorit si 1-2 ani a fost bine ne-am inteles etc. Dar intr-o zi eu i-am spart placa de par si se pare ca intentionat si m-a pus sa ii iau alta nu ma mai lasat sa dorm cu ea si mi-a dat si cateva palme.Eu am plecat pentru ca ne certasem foarte rau si m-am dus intr-un bar unde m-am imbatat si cand m-am intors acasa parca nu mai eram eu ea mi-a dat o palma pentru ca nu stiu ce i-am zis si nu stiu am batuto si am violato si asa s-a intamplat mereu.Si intr-un final a scapat si a gasit alt barbat si eu am vrut iar sa o violez cand era singura dar apoi a venit barbasu si ne-am batut etc si eu m-am lovit la cap.La spital parca eram iar omul ala bun de care ea se indragostise dar de fiecare data cand ma apropiam de ea fugea si plangea. Ce credeti ca inseamna visul? AAA si inca ceva cum se cheama faza aia cand baiatul vine la fata cand ea e in bucatarie si nu stiutiu o urca pe sertare acolo si se saruta s parul fetei daca este desfacut ii vine asa pe fata la baiat asemanator ca in videoclipul lui Rihanna si Eminem.Va rog nu va bateti joc dau funda va rog si raspundeti si la cealalta intrebare cu ce inseamna aia

3 răspunsuri:
| vladutz_7059 a răspuns:

La faza cu visu unele se pot intampla unele nu bine nu se intampla in detaliat dar fiecare semnifica ceva undele vorbim in cazu tau ca sfat prietenesc daca ai prietena incearca sa iti revizuiesti comportamentu poartate mai frumos sau gadestete daca iai gresit cu ceva chiar daca e ceva neinportant dar acest lucru mic te poate afecta prin vise singuru lucru care se poate face ori iai gresit ceva si nu tiai dat seama pe moment, ori daca nu incearca sa te porti si mai bine, dar daca ai gresit cu ceva vorbeste cu ea cerei scuze si sigur o sa iti treaca asta e doar parerea mea personala sper sa iti fi fost de ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visele sunt doar o relatare a subconstientului tau,temeri ascunse,sentimente care ies la suprafata,si se combina cu imaginatia ta si gandurile tale se transforma,poate este si cv divin si d`zeu ne da aceste visuri cu o anumita semnificatie,dar asta ar insemna ca iti este teama s`o pierzi si ca relatia voastra merge putin mai rau si trebuie sa te schimbi.Iar in realitate,daca ar trebui sa-ti transmita cv,cred ca ar fi faptul ca trebuie sa fii mai atent cu ea sa ai mai mult grija sa n`o pierzi, sa te porti bine cu ea, si arata faptul ca relatia voastra merge bine deocamdata dar in viitor puteti avea probleme daca te vei schimba.

| SmartTroll a răspuns:

"i m-a pus sa ii iau alta nu ma mai lasat sa dorm cu ea si mi-a dat si cateva palme" Ce pedeapsa...REAL VIS