La faza cu visu unele se pot intampla unele nu bine nu se intampla in detaliat dar fiecare semnifica ceva undele vorbim in cazu tau ca sfat prietenesc daca ai prietena incearca sa iti revizuiesti comportamentu poartate mai frumos sau gadestete daca iai gresit cu ceva chiar daca e ceva neinportant dar acest lucru mic te poate afecta prin vise singuru lucru care se poate face ori iai gresit ceva si nu tiai dat seama pe moment, ori daca nu incearca sa te porti si mai bine, dar daca ai gresit cu ceva vorbeste cu ea cerei scuze si sigur o sa iti treaca asta e doar parerea mea personala sper sa iti fi fost de ajutor
Visele sunt doar o relatare a subconstientului tau,temeri ascunse,sentimente care ies la suprafata,si se combina cu imaginatia ta si gandurile tale se transforma,poate este si cv divin si d`zeu ne da aceste visuri cu o anumita semnificatie,dar asta ar insemna ca iti este teama s`o pierzi si ca relatia voastra merge putin mai rau si trebuie sa te schimbi.Iar in realitate,daca ar trebui sa-ti transmita cv,cred ca ar fi faptul ca trebuie sa fii mai atent cu ea sa ai mai mult grija sa n`o pierzi, sa te porti bine cu ea, si arata faptul ca relatia voastra merge bine deocamdata dar in viitor puteti avea probleme daca te vei schimba.
"i m-a pus sa ii iau alta nu ma mai lasat sa dorm cu ea si mi-a dat si cateva palme" Ce pedeapsa...REAL VIS
Mindfulness întreabă: