| Pietricel a întrebat:

in special bajeti. Voii ce le spuneti/le-ati spus fetei de care v-a placut la scoala ca sa se simta mai speciala. P.S.: Nu imi pasa daca ii zic in fata colegilor. Fundaaaa. Vreau mai multe raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| TheLoveDoctorr a răspuns:

Gasesti ceva la ea la ce a lucrat ( si-a facut parul mai special, si-a asortat poseta cu lantul de la gat, sau unghiile, bla, bla. ) si spui ca ea e cea mai cu gust fata si lucruri siropoase de hollywood... bleacs

6 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Halele maica sfanta, unde sunt vremurile cand baietii nu faceau pe ei de frica in fata fetelor

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu le spuneam sa iasa seara la o plimbare... Siropisme n-am folosit niciodata.
In functie de cat de emotionata era fata de mine, ii spuneam, sau nu, ca imi place de ea. Restul vine de la sine.

| UnBroken2016 a răspuns:

Sa ma lase naiba in pace ca nu am timp de prostii. Haios, a fost atrasa de indiferenta mea. Ciudata fata

| ἶῆfἶῆἶƮყ a răspuns:

Flori etc, ce iii place

| Maia1111111111 a răspuns:

Ca de exemplu : ii spui cît de bine invata sau cit de frumoasa e, sau daca a patit ceva incurajeazo.Invito la un film ...Sunt si eu fata. Succes!winking

| laur2014 a răspuns:

Ma! Ai putea face orice special (sa ii iei flori, cu-n sarut, poate sa-i spui etc. ) dar in fata colegilor nu te-as sfatui laughing o sa fie gelosi si o sa-ti puna bete in roate