| HeisenbergW a întrebat:

Salut TPU. In urma cu 2 ani am cunoscut o fata prin intermediul Instagramului, am impartasit informatii personale cu ea si am vorbit ceva timp. 2 Saptamani mai tarziu ne-am intalnit in oras si am ajuns impreuna. Insa dupa ce am facut 1 luna de relatie m-am certat cu ea dintr-un motiv prostesc, ceea ce regret acum. Tin sa precizez ca atunci ambii aveam 13 ani, iar eu eram foarte imatur si nesigur pe mine. Ceea ce vreau sa intreb este: Mai am dreptul sa ii propun sa o luam de la capat? Stiu ca suna ridicol, dar chiar o plac foarte mult si acum sunt mai matur fata de cum eram acum 2 ani.

Răspuns Câştigător
| felixf a răspuns:

Speranta moare ultima, cum sa nu ai dreptul, cel mult poti fi respins. Deci oricat de neghiob ai fost atunci, acum esti mai matur. Incearca, dar sa o faci fara asteptari. Daca pui asteptarea inainte de a pune intrebarea atunci totul este de prisos. Du-te povestest cu ea, fi sigur pe tine si totul se rezolva cumva.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, chiar nu te sfatuiesc sa mai faci acest lucru.
Te-ai facut odata de ras, acum daca ai mai mult minte si bun simt, evita fata, fiindca intotdeauan va exista intre voi inccidentele de inceput care te vor pune in inferioritate.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Atunci aveai 13 ani si acum ai 15 esti foarte matur ce sa zic, ocupăte de scoală nu esti la varsta la care sa i ti dai întîlniri.