Deci uite asa, trebuie sa te imprietenesti încet cu ea, nu deodată lasa sa treca ceva timp. Dupa intr-o zi când vei considera ca linistea trebuie rupta ii spui.
Wu sunt fata deci asa as simpatiza un băiat.
Tu decizi
Daca esti mai rusinos poti sa o abordezi pe Facebook dar nu sa ii spui direct ca iti place de ea pentru ca poate ea inca nu te place. Poate trebuie sa te cunoasca un pic.eu as invita-o la o cafea unde sa va cunoasteti mai bine. Sa iti pregatesti bine subiectele sa nu stati ca mutii sau pe tel. Nu ii spui nici la cafea ca iti place de ea. Peste cateva zile o inviti la un film sau ceva daca accepta inseamna ca si ea te place. Dupa aia depinde cum decurg intalnirile poti sa ii spui ca iti face foarte mare placere cand esti in preajma ei.s-a.m.d multa bafta si incearca.nu ai nimic de pierdut
Frate este foarte simplu, iti zice taticul cum sta treaba.
Sa zicem ca tu o placi, momentan nu stii nimic despre ea, dar pentru tine este ceva special fiindca te-a atras.
Daca ai cunoaste-o mai bine si ai scapa de prejudecati, adica ''mama cum sa vorbeasca asta cu mine, nu vezi cum arata.''
Daca treci peste treaba asta ei bine o sa vezi ca este doar o fata obisnuita, tu trebuie sa ii arati ca esti ncrezator pe tine, nu ca esti indragostit de ea.
Fa-o pe ea sa vrea sa petreaca timp cu tine.
Cum faci asta simplu si eficient.
Te intalnesti cu ea pe hol la cursuri sau oriunde, mai bine undeva in statie sau undeva unde este singura, ca sa poti s ate bagi in seama.
Si vorbesti cu ea, exemple.
Hei parca te stiu, nu cumva esti la aceeasi facultate, in ce an esti? cum tii se pare? De unde esti tu? si tot asa, asta in caz ca e undeva in statie sau sta singura intr-un loc in afara facultatii.
Daca te intalnesti la facultate o intrebi ceva orice, cu conditia sa fie singura,
''scuze cum pot sa ajung la nu stiu ce curs, imi spui si mie cine este profesoul acela?, ma ajuti te rog cu o intrebare, tu ai fost la acel curs, imi spui si mie cum este? daca te-ai bagat in seama cu ea apoi a doua zi, o saluti ii zici buna, mersii pentru ajutor.
Si tot asa usor usor va apropiati, e simplu.
Daca la un momendat te refuza sau te ocoleste, ii zici pa pa si cauti alta, e simplu nu iti pierde timpul cu femei care nu te vor sunt o gramada care abia asteapta sa te intalneasca.
E stupid sa ii spui asa hodoronc tronc pe Facebook ca o placi.
Mai degraba intra in vorba cu ea la modul casual si invit-o la un suc, un biliard, un film... ceva.
Nu face prostia să-i spui pe șleau, pac, îmi place de tine. Mai bine vorbește cu ea pe Facebook, încearcă să eviți pe cât posibil subiectul că vai îmi place de tine, pentru că femeile se sperie foarte repede de chestii de genul.
Încearcă să găsești puncte comune cu ea, vorbiți mult, ieșiți.
Nu trebuie să-i spui nimic, comportamentul tău va spune totul.