" Ca sa gasesti o fata de nota 10, trebuie sa fii un baiat de nota 10. " Si invers, de ce nu Dar mai intai de toate, cauta sa fii TU persoana potrivita, si acel gen de persoana pe care il cauti.
Ideea este ca, mai exista, bineinteles ca mai exista, dar trebuie sa stii unde sa o cauti. O fata, cum ai vrea tu sa fie, nu se gaseste la coltul blocului, fumand cate o tigara, sau in grupul acela de fete super populare din liceu... fetele speciale se cauta "printre randuri"... oricum, totusi, ai 15 ani mai e timp!
Stiu ca mai am timp, dar cei din jur nu inteleg.
Spre exemplu, parintii mei ma tot intreaba cand imi fac si eu o prietena. Decat sa am 20 pe interes, mai bine o iubita adevarata. Oricum multumesc mult pentru raspuns
Pai. poate zic asa doar ca sa te tachineze Oricum, incerca sa le spui si lor ce ai zis aici..." Mama, tata... fata potrivita inca nu aparut, iar eu nu vreau sa am o prietena doar "pentru ca asa e la moda"
P.s, daca te face sa te simti mai bine, si eu am 16 ani si nu am avut nicio relatie serioasa pana acum, si nici nu-mi trebuie, cel putin, momentan.
Cu parintii oricum degeaba incerc sa vorbesc, oricum mersi mult pentru raspuns :*
Se gasesc fete serioase. Problema este ca pica pe mana la toti psihopatii, care isi bat joc de ele si nu stiu sa le aprecieze la valoarea lor.
Asa e in ziua de azi, multe fete care au suferit din dragoste fug de relații, numai vor să puna suflet din cauza la fraierii aștia de 2 bani.
Eu cred ca exista cineva pentru tine trebuie sa stii unde sa cauti doar exista cineva pentru fiecare.
Fata serioasa la varsta aia? Baiete imi pare rau sa spun dar mai ai de asteptat cam 10 ani pana incepi sa vezi putin din ce cauti. Majoritatea fetelor le urca inteligenta la cap din vagin dupa varsta de 30 de ani.