Acasa la un prieten in timpul unei petreceri. Intrati intr-o camera, va incuiati acolo si treceti la treaba nu o sa va auda nimeni fiind muzica tare.
Voi chiar nu aveți niciun prieten bun care să aibă ambii părinți plecați dimineața la muncă?
Daca parintii stiu de relatia voastra presupun ca e ok. Daca nu stiu, le poti spune ca e o colega de a ta si aveti de facut un proiect ceva, sau pur si simplu sunteti amici si va uitati la un film. Stati in camera ta, nu cred ca parintii vor intra peste voi. Alta idee ar fi sa te duci la ea cu pretextul sa ii repari ceva la calculator, sa ii instalezi windowsul..Doar nu intra parintii peste voi in camera, numai daca banuiesc ceva, nu stiu ce sa zic. Oricum sper ca ti-am fost de folos!
Daca parintii stiu de relatia voastra e numai bine! Puteti merge acasa la tine, luati pranzul impreuna, sa vada ai tai ca nu ai chemat-o sa te culci cu ea Stati putin prin preajma alor tai, apoi va retrageti in camera cu pretextul ca stati la calculator sa descarcati muzica, va uitati la un film ( luati si niste chipsuri cu voi sa nu bata la ochi)
O cabina de proba retrasa, Pull and bear, mega mall, au usi de lemn care se inchid cu zavor, nimeni nu poate intra peste voi
Ai prieteni care poate sa faca o patty? O prietena a făcut prima data pe malul iazului noaptea, daca e vara aveți locuri, masina e o variantă foarte bună, doar ca nu cred ca aveți masini