anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

inainte de mesaj vreau sa apun ca dau funda si vor. am un prieten mai mic cu 4 ani ca mine si spune ca nu a sarutat nicio fata pana acum si m-a intrebat cum sa o sarute si sa ii explic. eu am inceput sa rad dar vorbea adevarat si nu am stiut ce sa spun pentru ca nu cred ca trebuie "explicat" ceva. cum sa ii explic? cum sa o sarute pe acea fata. vine ziua indragostitilor si se va intalni cu ea. ce sa faca?

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Pai relativ vorbind sarutul nu se explica ci se simte plus ca sunt mai multe tipuri de sarut.

Cred ca pentru un prim sarut ar trebui sa incerce sarutul clasic. capetele se inclina in directii diferite, putin cat sa nu-si loveasca nasurile intre ele, in cazul sarutului acesta "cuminte" foarte putin cat sa treaca unul pe langa altul, buzele se strang usor, nu se tuguie ca la rate insa, si se preseaza unele de altele ramanand asa cateva secunde cat sa se simta unul pe celalalt.

Daca vor mai mult, atunci capetele se inclina mai mult, buzele se deschid un pic si se aplica pe buzele celuilalt efectuandu-se simultan miscari de inchidere - apucare ca si cum ai vrea sa mananci o inghetata cu buzele.

Cred ca ma pricep cam NU la explicat, mai bine te uiti pe youtube la niste clipuri cu saruturi tongue

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Din cate scrii nici tu nu esti prea mare.El cred ca abia a iesit din Pampers.Ce ai fi putut sa il inveti tu?

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Si acel ''prieten'' ești chiar tu laughing
Nu trebuie sa îl înveți tu va învață el singur, nimeni nu s-a născut învățat. Mult succes pentru ''prietenul'' tău.

| Denis272002 a răspuns (pentru Laurentiu_4547):

Am 17 ani. nu cred ca e necesar sa imi explici tu

| sofisis a răspuns:

Vezi...dáia fetele exerseaza cu perna laughing))
Glumesc. Nu ai cum sa ii explici.Singur trebuie sa simta ce e de facut. Ce, langa tine a stat cineva sa-ti dea indicatii?

| Danysan a răspuns:

Sa incerce sa se antreneze. Presupun ca esti baiat ca daca esti fata e Simplu poti chiar tu sa i inveti laughing.Sa se uite si el ca sunt atatea de unde poate sa Invete.

| Zabbyel a răspuns:

Sa nu se duca la intalnire rolling on the floor)))))rolling on the floor))))))
ps : sau sa caute o fata sa-l invete

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Roag-o pe mama, sora, verisoara sa faca exercitii cu tine. Daca esti asa timid si neexperimentat pupa mana. E cel mai frumos gest chiar daca e ziua altor indragostiti.

| ElenaDanielaE a răspuns:

Dacă ești fată îl poți învăța tu! laughing

| InceputulUnuiSfarsit a răspuns:

Nimic. Nu ai cum sa-i explici. Fiecare are propriul mod de a saruta. Si eu la inceput eram asa, cautam pe net o multime de explicatii, sfaturi, prostii.
Cand saruti pe cineva, n-ai cum sa gresesti. Totul vine de la sine. E simplu. Sa aiba incredere in el si atata tot. Si daca nu se va descurca de prima data, nu e o tragedie. Nimeni nu s-a nascut invatat. Ii poate spune partenerei ca e prima data. Va intelege.

| DPaul a răspuns:

Nu poti sa explici asa ceva. Spune-i sa faca ceea ce simte... daca fata aceea il va placea nu va tine cont de faptul ca el nu stie ssaruta perfect. il poate invata ea. Dar tine minte. saruturile pe neasteptate si nepregatite sunt cele mai sincere si hot :X