Inteleg ca simti o oarecare nesiguranta, sa iti scoti tot sufletul la iveala de fiecare data.
Dar lucrul asta nu se face la cerere, dragul meu, ci numai cand simti tu nevoia.
E foarte adevarat ca fetele, mai ales daca sunt indragostite vor sa afle "tot, tot, tot" despre tine, dar va trebui sa ai intelepciunea sa delimitezi cu o linie invizibila ceea ce spui si ceea ce pastrezi pentru tine.
Nu e deloc nevoie sa umbli cu autobiografia in mana de la una la alta, zambesti, declari ca nu e asa interesant ceva din trecutul tau, esti cel care se vede, in ultima instanta nu gasesti ce ai putea spune despre tine si, in felul asta iti aperi intimitatea.
Oamenii sufera de o curiozitate exacerbata, dubleaza lucrul asta in cazul femeilor, realizezi cat de descoperit te vei simti daca in 2 ani, sa zicem, ai 4-5 prietene carora te apuci sa le spui totul!
Cu alte cuvinte, pune-ti autoapararea in functiune si, probabil, te vei simti mult mai bine.
Si, vorbeste despre tine numai atunci cand tu simti nevoia s-o faci!
Pentru ca lucrul asta se va intampla atunci cand te vei indragosti nebuneste si vei dori sa imparti comorile sufletului tau cu acea unica "ea".
Sa te apuci sa-ti marturisesti, trecut, prezent, ganduri, temeri mi se pare infantil, cel putin atat timp cat nu stii cu cine ai de-a face.
Bineinteles, nu poti cere maturitate la relatiile la varste mici, este cum a spus si @psychosocial, o perioada de explorare, de tatonare, de cunoastere a celuilalt si greselile abunda.
Omul iubit il cunosti si-l inveti din vorbe, gesturi, priviri, din ceea ce ai in fata ta, trecutul fiecaruia ramane exact acolo unde e, in trecut, nu poti fi cantarit si judecat de nimeni care in trecut nu exista in viata ta, o consider indiscretie si ipocrizie.
Asa ca, pastreaza-ti intimitatea, arata numai ceea ce esti si nu fii nici tu, la randul tau, indiscret.
Si un mic pont...barbatii misteriosi atrag teribil!
Ca si femeile misterioase, de fapt!
Invata sa scrii corect si nimeni nu te va trage de maneca
E rusinos sa nu poti lega 2 cuvinte, nu eu sunt ala cretin. Probabil ca si profesorii aia de limba romana care au incercat sa te invete sa scrii sunt la fel de cretini ca mine in viziunea ta... Unde sa cedezi primul? daca ai impresia ca eu ma cert cu tine, esti dus rau.