anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

inainte de toate cer SERIOZITATE. Sper ca aveti o cana de cafea/lapte cald langa voi ca aveti ceva de citit laughing. in ziua de azi multi ( fete baieti) trec asa de la unu/una la altul/alta si pun pariu ca sunt si multi pe aici care fac asa, nu ca vreau sa judec pe cineva dar vreau sa inteleg o chestie. Din cate vad stiu aud etc in ziua de azi o relatie (la tineret ma refer in special) dureaza intre 1-6 luni, in timpul asta copia incepe sa se inteleaga sa isi zica micile secrete care sunt ascunse de oricine altcineva( daca ar sti acum depinde de mentalitatea prostului ar putea fi luat la misto de ras etc). uneori acel ceva poate fi ceva care te da peste cap putin te pune pe ganduri, adica il vezi pe langa tine ca trece in fiecare zi dar nu tiar veni sa crezi ce viata duce, si dupa aia te desparti si te duci cu altu si asa ii zici si aluia ii afli si lui chestiile dupa aia pleci la altul si asa mai departe. eu unu cand am inceput sa vb de chestii din astea cu actuala(trebuie sa iti zici si povara cuiva, pentru ca nu e bine sa ti totul in tine e bine sa te descarci) a cam ramas perplexa (pentru ca nu am o viata asa lin sa zic.). Intrebarea intrebatoare e cum dq poti sa te. cum sa zic sa-i zici tot despre tine si sa stii de acea pers si duapai pleci la altu si zici de el, si tot asa contina pov. adica nu mai exista putin repspect de sine in ziua de azi? ma pune pe ganduri faza asta, pentru ca in cateva luni prietena mea termina anul 5 de fac si trebuie sa schimbe si orasul(deci ne vom desprati), eu abia termin anul 3, faza e ca stiu ca e de treaba stiu sigur dupa 19 luni dupa ce suntem impreuna, dar pe viitor cand oi mai avea o prietena, peste un an 2 3 10, daca nu i-as zice ar zice ca am secrete fata de ea si nu ar avea incredere in mine nu e asa? pentru ca nu stiu dinainte daca as avea o relatie stabila cu cineva si nu as vrea sa zica tot despre, in caz de voi fi cu una care ar fi piti si dupa 2 luni sa ne despartim...

am mai multe intreabari aici dupa cum vedeti darinca odata zic sper sa raspundeti CU SERIOZITATE daca aveti chef de misto pastratile pentru facebook, mersi si dau si funda ca am vaz ca e cautata laughing, bye

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Inteleg ca simti o oarecare nesiguranta, sa iti scoti tot sufletul la iveala de fiecare data.
Dar lucrul asta nu se face la cerere, dragul meu, ci numai cand simti tu nevoia.
E foarte adevarat ca fetele, mai ales daca sunt indragostite vor sa afle "tot, tot, tot" despre tine, dar va trebui sa ai intelepciunea sa delimitezi cu o linie invizibila ceea ce spui si ceea ce pastrezi pentru tine.
Nu e deloc nevoie sa umbli cu autobiografia in mana de la una la alta, zambesti, declari ca nu e asa interesant ceva din trecutul tau, esti cel care se vede, in ultima instanta nu gasesti ce ai putea spune despre tine si, in felul asta iti aperi intimitatea.
Oamenii sufera de o curiozitate exacerbata, dubleaza lucrul asta in cazul femeilor, realizezi cat de descoperit te vei simti daca in 2 ani, sa zicem, ai 4-5 prietene carora te apuci sa le spui totul!
Cu alte cuvinte, pune-ti autoapararea in functiune si, probabil, te vei simti mult mai bine.
Si, vorbeste despre tine numai atunci cand tu simti nevoia s-o faci!
Pentru ca lucrul asta se va intampla atunci cand te vei indragosti nebuneste si vei dori sa imparti comorile sufletului tau cu acea unica "ea".
Sa te apuci sa-ti marturisesti, trecut, prezent, ganduri, temeri mi se pare infantil, cel putin atat timp cat nu stii cu cine ai de-a face.
Bineinteles, nu poti cere maturitate la relatiile la varste mici, este cum a spus si @psychosocial, o perioada de explorare, de tatonare, de cunoastere a celuilalt si greselile abunda.
Omul iubit il cunosti si-l inveti din vorbe, gesturi, priviri, din ceea ce ai in fata ta, trecutul fiecaruia ramane exact acolo unde e, in trecut, nu poti fi cantarit si judecat de nimeni care in trecut nu exista in viata ta, o consider indiscretie si ipocrizie.
Asa ca, pastreaza-ti intimitatea, arata numai ceea ce esti si nu fii nici tu, la randul tau, indiscret.
Si un mic pont...barbatii misteriosi atrag teribil!
Ca si femeile misterioase, de fapt!happy

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu exeptia unuia plin de el, va multumesc la toti pentru raspunsuri chiar m-ati ajutat, numai bine, bye

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Invata sa scrii corect si nimeni nu te va trage de maneca
E rusinos sa nu poti lega 2 cuvinte, nu eu sunt ala cretin. Probabil ca si profesorii aia de limba romana care au incercat sa te invete sa scrii sunt la fel de cretini ca mine in viziunea ta... Unde sa cedezi primul? daca ai impresia ca eu ma cert cu tine, esti dus rau.