| ionut123abc a întrebat:

- inainte sa cititi romanul intrebarea e daca sunt in friendzone. Deci imi place de o fata si ei de mine dar eu am 17 ani ( fac 18 in 3 luni ) si ea aproape 20. Cand ne-am cunoscut a fost atrasa de mine instant, ne tineam de mana ca un cuplu in seara aia si stateam imbratisati dar nu m-a lasat sa o sarut ( a zis ca vrea sa ma mai cunoasca ). De asemenea cand nu m-a lasat sa o sarut mai si zicea ca si-ar dori sa fiu mai mare intr-un ton dezamagit. Ok si am inceput sa vorbim pe fb si ma tot freaca la macaroana ca am 17 ani si mi-a zis chiar a 2a zi pe fb ca - prietenia nu are varsta - si atunci m-am panicat, de asemenea pe fb ma trateaza ca pe un prieten. Am iesit din nou weekend ul acesta si am fost la un majorat unde eu m-am cam imbatat cam rau si din nou s-a repetat ca in seara in care ne-am cunoscut si cand dansat m-a apucat asa ca atunci cand un cuplu se saruta pasional si NU am sarutat-o. Aseara iar vorbeam pe fb si mi-a spus ca nu isi gaseste pe nimeni din universitate ca toti sunt urati si copilarosi ( eu unul sunt destul de matur pentru varsta mea, am avut o copilarie si adolescenta dificila si am fost nevoit sa ma descurc singur). Avem personalitati foarte asemanatoare si ne intelegem foarte bine. Uneori ma si alinta - tipa e din canada - gen "babe" sau "honey" dar pur si simplu nu inteleg daca sunt in friendzone sau nu. Ceva idei?

9 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Are vad o problema cu varsta ta. Te tine fortat in friendzone pentru ca te considera prea mic.
Fii mai hotarat, mai barbat si nu o mai lasa sa decida ea ce tip de relatie poate exista intre voi.

| niki1003 a răspuns:

Nu esti in friendzone dar nici mult nu mai ai. asa ca fii barbat si arata-i ca nu esti un copil. comporta-te cu ea asa cum s-ar fi comportat un barbat adevarat. dragostea nu are varsta sa stii. nu conteaza ca esti mai mic decat ea. conteaza ce ai in cap daca esti destept si iti folosesti calitatile bune asa cum trebuie n-are cum sa nu o impresionezi macar putin. iar tie acest putin iti va ajunge ca sa continu-i sa te tii de ea

| Kriss96 a răspuns:

Nu as spune ca esti chiar in friendzone. Mie imi suna ca si cum tipa nu este foarte hotarata deocamdata. Dar se vede ca e atrasa de tine. S-ar putea ca varsta sa o deranjeze. Si eu am chestia asta cu varsta in sensul ca prefer ca el sa fie mai mare desi nu cred ca asta m-ar impiedica vreodata sa fiu cu cineva. E doar o preferinta a mea si de fapt e o preferinta cam pentru majoritatea fetelor. Ne atrag baietii mai mari. Poate cu timpul nu o s-o mai derabjeze varsta. Dar nu cred ca esti in friendzone.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Ok,eu zic ca nu merita decat daca chiar esti indragostit de ea. Fata e nehotarata, te-a respins din cauza ca te-a considerat un baiat neexperimentat(ca ai 17 ani) si nu ai putea sa te ridici cam unde ar dori ea.Vazand ca nu isi gaseste pe nimeni, ghici ce? Si-a amintit ca mai are o roata de rezerva. Daca chiar era atractie intre voi doi asa puternica trecea peste faza asta si se revansa in asa mult timp.Nu stie ce vrea si eu unul nu m-as chinui sa o ajut.Tu alegi, bafta cu gagica!

Răspuns utilizator avertizat
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Invit-o la tine, da-i de baut si rupe patul cu ea

| ubox7007 a răspuns:

Nu am citit tot, dar daca esti in friendzone nu o poti saruta si nici nu poti vorbi cu ea despre cum o sa o f** si nici sa o faci. Daca poti face macar una dintre astea, sunt sanse mari sa nu fi.
Ca sa vezi ce face, aratate suparat si spune-i ca ai vrea sa fi cu ea, daca nici asa nu merge, stranga 50 de lei + un prezervativ si iubire gasesti straight face

| R0R0 a răspuns:

Nu stiu. Cred ca vrea pe cineva mai in varsta langa ea