anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tpu.Inca de la inceput va anunt ca nu sunt genul care pune intrebari in aceasta categorie dar am intalnit o problema la care nu stiu cum sa reactionez si as vrea sfatul vostru.
Deci incep cu o scurta descriere a mea...Eu sunt o persoana putin mai timida si retrasa fata de restul colegilor mei.Timid nu in sensul ca nu pot vorbi nimic cu fetele sau ceva gen. timid adica nu ma urc pe fete nu le trag de par dau le palmuiesc cum fac restul colegilor mei.Cred ca acest lucru m-a facut putin cam nepopular printre fete.
Bun acum sa trec la subiect...La mine in clasa este o fata de care la inceput nu prea mi-a placut deoarece toti baietii o calareau,puneau mainile pe fundul ei si in zona,,intima" si eu am crezut ca e,,Curva". Acum o saptamana insa am avut banchetul(nu am plecat undeva anume,am fost la un restaurant din localitate). Eu si cu fata respectiva am dansat toata seara pana dimineata si chiar ea ii cam refuza pe restul pentru mine... Dupa banchet am inceput sa vorbim mai mult,eu sa ma comport mai prietenos, sa ne alintam etc..Acum problema este ca ma deranjeaza cand colegii mei se iau de ea si ii fac tot felul de chestii. Incerc sa o mai salvez cu diverse scuze.
E vreo posibilitate sa fiu indragostit de acea fata? Daca da e posibil ca si ei sa-i placa de mine?
Nu am mai avut prietena pana acum asa ca nu stiu cum e... dar nu stiu cum sa zic...cand ma apropii de ea uit tot.Nu mai pot sa spun nimic,raman fara cuvinte fara aer iar mainile imi tremura foarte tare.
Va rog ajutati-ma! Dau funda celui mai bun raspuns care, cred eu, m-ar putea ajuta

Răspuns Câştigător
| NorbIdk a răspuns:

Daca esti indragostit sau nu, asta doar tu stii. Dupa modul in care te-ai exprimat aici mie chiar imi dai senzatia ca te-ai cam indragostit :3. Hmm, prima iubire? Sa sti ca nu e rau, e una dintre cele mai frumoase parti a vietii. Si da, cred ca e posibil sa ii placa si ei de tine. Nu vreau sa iti dau sperante false, s-ar putea sa ma insel, tu incearca sa o abordezi ca pana acum, cu altinuri etc. Cand crezi ca e momentul incerci sa faci pasul urmator. Incearca sa o intrebi de ce ii lasa pe colegi sa o pipaie si sa ii faca toata chestiile astea. Vezi ce zice, de aici iti vei da seama cum e ea de fapt. Incearca cum ti-am spus eu, daca apar complicatii sau ceva, scrii-mi :***.

| MskDesign a răspuns (pentru NorbIdk):

Bravo,frumos raspuns, dar probabil fata sufera un pic de popularitate.

| Dem0N a răspuns (pentru MskDesign):

Sufera foarte mult nu un pic happy. Nu prea ma intereseaza insa de ce sufera...M-am gandit ca luni sa vorbesc serios cu ea legat de aceasta problema, si sa vad daca sentimentele sunt reciproce. Daca nu, nu-si are rostul sa imi fac sperante false happy..eu asta cred ca e cea mai buna decizie

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Da,este posibil sa fii indragostit de fata pe care o pipaie majoritatea (dar si cu acceptul ei ). Daca ea te-a ales pe tine, poti fi mandru de acest lucru, si nu o dezamagi.

| AnastasiaKatelimov a răspuns:

Ma, cu siguranta o placi. Nu e rau sa incerci s-o aperi, da dovada de curajhappy. Si la partea cu pipaitul... Daca toti o pipaie inseamna ca se simte bine, eu stiu? Dar e cam ciudat...

| AndreiLeviux a răspuns:

Nu cred ca deja a si devenit dragoste, doar ca ne mai avand o prietena te-ai atatasat foarte repede ea
Asta nu e o problema e frumos sa iti placa de cineva, dar si acol ai unele riscuri
Si da cred ca te place daca ii refuza pe restul.
Acum parerea mea e ca cel mai bine e sa mai astepti vreo 2 saptamani si fa-o se simta foarte bine cand vorbesti cu ea alint-o arata-i ca iti pasa, sa ii ajunga la inima cuvintele, invit-o mai des afara, o iei usurel si acol, si pe zi ce trece tot mai mult. spune-i ca iti este draga, si dupa ce simti ca totul e foarte bine fa pasul si zi ce simti
Bafta