Daca esti indragostit sau nu, asta doar tu stii. Dupa modul in care te-ai exprimat aici mie chiar imi dai senzatia ca te-ai cam indragostit :3. Hmm, prima iubire? Sa sti ca nu e rau, e una dintre cele mai frumoase parti a vietii. Si da, cred ca e posibil sa ii placa si ei de tine. Nu vreau sa iti dau sperante false, s-ar putea sa ma insel, tu incearca sa o abordezi ca pana acum, cu altinuri etc. Cand crezi ca e momentul incerci sa faci pasul urmator. Incearca sa o intrebi de ce ii lasa pe colegi sa o pipaie si sa ii faca toata chestiile astea. Vezi ce zice, de aici iti vei da seama cum e ea de fapt. Incearca cum ti-am spus eu, daca apar complicatii sau ceva, scrii-mi :***.
Da,este posibil sa fii indragostit de fata pe care o pipaie majoritatea (dar si cu acceptul ei ). Daca ea te-a ales pe tine, poti fi mandru de acest lucru, si nu o dezamagi.
Ma, cu siguranta o placi. Nu e rau sa incerci s-o aperi, da dovada de curaj. Si la partea cu pipaitul... Daca toti o pipaie inseamna ca se simte bine, eu stiu? Dar e cam ciudat...
Nu cred ca deja a si devenit dragoste, doar ca ne mai avand o prietena te-ai atatasat foarte repede ea
Asta nu e o problema e frumos sa iti placa de cineva, dar si acol ai unele riscuri
Si da cred ca te place daca ii refuza pe restul.
Acum parerea mea e ca cel mai bine e sa mai astepti vreo 2 saptamani si fa-o se simta foarte bine cand vorbesti cu ea alint-o arata-i ca iti pasa, sa ii ajunga la inima cuvintele, invit-o mai des afara, o iei usurel si acol, si pe zi ce trece tot mai mult. spune-i ca iti este draga, si dupa ce simti ca totul e foarte bine fa pasul si zi ce simti
Bafta
Virus50c întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: