Domamne acum vad cat am gresit. Nu ma considerati un analfabet, dar nu am fost atent la scris incercand sa-mi adun gandurile.
Gata, nu mai ai importanta in fata ei. Sanse? Fii sincer si raspunde-ti singur : ce sanse poate avea un baiat care nu prea stie sa scrie?
Încearcă sa ii spui asa : Sa sti ca țin mult la tine si ca as vrea ca între noi sa fie mai mult. Daca vrei putem sa fim împreuna cel puțin o săptămana sa vedem daca merge, dar sa stii ca nu vreau sa ne certam si sa nu mai fim prieteni. Imi dai funda te rog?
Am avut si eu o situatie asemanatoare cu prietenul meu...
El ma placea si mult timp nu putea sa imi spuna ca ma iubeste dar in cele din urma a prins la curaj (mie tot imi placea de el dar nimeni nu stia asta) cind mi-a spus ca ma iubeste am aspuns si eu ca il plac de la inceput totul a fost bine el facea mereu primul pas(dupa cum eu sunt cam timida) dar apoi situatia a devenit una asemanatoare ca a ta ....Si u stiu ce sa ma fac ( as dori ca sa vb pe aceasta tema ) dar nu pot incepe singura ___Poate ca prietena ta simte la fel asteapta sa vb cu ea despre aceasta.
Trebuie macar sa incerci...
Sper ca te-am ajutat
Bafta