anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Incepand de ieri am o problema, ciudata, va rog sa nu luati in ras intrebarea (Sper ca am pus oarecum bine categoria deoarece este legat cumva de zona aceea).
Mi s-a intamplat prima data ieri seara si inca o data azi la pranz, cand am fost la toaleta pentru,, numarul 2", in momentul in care ma,, incordam" ma durea si ma injunghia destul de ascutit zona dintre anus si penis. Alte detalii nu stiu, am 18 ani, baiat evident din ce am mentionat mai sus si in rest nu am avut alte probleme cu stomacul zilele astea. Nu mi s-a mai intamplat, ce poate fi?

4 răspunsuri:
| Denisa0954 a răspuns:

Te ai lovit cumva in zona aceea? Ar trebui totusi sa încerci să te uiti sa vezi daca e schimbat aspectul locului. Dacă e umflat, rosu, iritat, etc

| andreib5210 a răspuns (pentru Denisa0954):

Nu m-am lovit si pare in regula, nu arata diferit si nu pare schimbat/umflat

| Denisa0954 a răspuns (pentru andreib5210):

Vezi in zilele urmatoare cum te simti si daca nu e nicio schimbare în bine mergi fără rușine la medicul de familie.

| Ralena a răspuns:

Incearca sa introduci prima data in alimentatie foarte multe fibre si evita alimentele care nu contin fibre o perioada. Sau consuma-le macar cu alimente cu multe fibre (nu au fibre produsele de origine animala, faina alba si zaharul, fibrele se regasesc doar in fructe, legume si nuci, in special in coaja fructelor).