Când iubești pe cineva nu i faci rău. E o infracțiune sa lovești alta persoana, putea sa te reclame la politie. Dacă postarea nu e pusa la mișto și e pe bune, ai si un fel cinic de a povesti, penibil, de parca e ceva normal ca bărbatul sa dea la nervi în partenera. Tu crezi ca oamenii educați, cuplurile solide se lovesc? E urat ce ai făcut, găsește pe altcineva și nu mai repeta greșeala
Mi-e dor de ochii tai, de buzele ca apa marii de sarate,
Mi-e dor sa ma alinti din nou cu soapte dulci si calme,
Mi-e dor de vremurile in care eu aveam intaietate...
Mi-e dor si vreau sa te mai tin din nou in palme!
Eu nu suport oameni care își bat sotile nu suport cu toată fința mea Și dacă m-ar înșela și orice ar face tot ce a-și face este să-mi iau pasi și nici im spate nu mâ uit in veci dar nu bătaie nu scandale așa Ceva nu este normla nu suport sa văd pe cineva când mănâncă bâtei mai ales un copil sa văd eu ca mânca bâtaie im fata mea atunci e jale rău
Bine ți-a făcut! Cum sa dai în ea? De fapt, cum sa dai într-o femeie? Ești slab! Mi s-a făcut mie scârbă, dar ei care a stat sa ia palme de la tine? Sa îți fie învățătură de minte sa nu mai ridici mana la o femeie. Când iubești pe cineva îți este imposibil sa ii faci rău. La tine nu este iubire. Este obsesie și disperare. Ea te-a acceptat cu toate plângerile tale și tu, practic i-ai dat cu șutul. Sau sa spun cu palma?
Sunt de acord cu tine dar și ea m-a lovit și am iertato de ce nu poate să mă ierte și ea gen ea nu ea plăcut că am lovitoo dar și ea m-a lovit deci un bărbat daca lovește o femeie e jalnic dar femeia când o face nu-i la fel? A fost niște fapte la nervii...dar eu o iubesc când mă lovit am iertato in secunda doi...eu când am dat în ea m-a iertat odată dar am greșit din nou că prostu și nu mai mă iertat dar o iubesc mult de de pentru niste palme sa se încheie n-am cuvinte sa îți spun cât de frumos era
Mutubal întreabă: