Este un bărbat ce se diferențiază prin reușitele lui. Nu-l percepe ca pe un 'personaj perfect', nu-i acorda imporanță prin intermediul obiectelor valoroase pe care le are, studiilor sau a statului. Alegerile pe care le iei te vor duce la finalul dorit. Poți avea o viață palpitantă lângă el, dar nu te lăsa 'cumpărată' de întâmplări nemaitrăite. Sunteți compatibili când dezbateți diferite subiecte. Aveți acea scânteie, simți emoți diferite? Te face să traiești sau doar îți place compania lui pentru că are cuvintele la el (caracterul corespunzător cerințelor și nevoilor tale) și simți atracția fizică. Ce te face un om să simți nu te face nimeni alt cineva (uneori). Nu ești un obiect în mai multe exemplare. Dacă ar fi lângă tine (n-ați face nimic, n-ați vorbi) ai simți că nu-ți poți controla emoțiile, ai deveni irațională fără intenție? Întreabă-ți inima ce simte și răspundeți la întrebări. Nu te îndrăgosti de 'iluzia perfectă', ci de persoana ce te face să simți că trăiești. Fă ce simți.
Faza e ca placerea e mai mare cand vanezi o fata si o aduci in pat si faci sex cu ea prin vrajeli decat daca i dai banii, asa zisa incarcare sexuala, sa fim seriosi de ce tear alege pe tine? europa e plina de romance usoare plus Romania, gandeste-te, si barbati stiu sa manipuleze, sa minte pentru sex, te tine ca rezerva apoi te lasa, lasa visele astea fa-ti o cariera si devino tu o femeie cum e el, barbati bogati nu sunt tampiti eu stiu ca banii lor fac totul
Mie-mi sună cam a „fiftyone shades of Grey" (de fapt, mai degrabă „of S"). În roman, ei au rămas totuși împreună.
Hm,in afara de sa-ti franga inima si sa te duca la prostitutie nu are nimic ce sa iti faca.
Si nu, nu sunt paranoic,vorbeam in cazul general, asta e un caz particular,de care nu prea am eu multe idei.
Trebuie sa ai grija ce pui pe masa,sa fi precauta.
Cum crezi ca s-au racolat tinere? Prin minciuna,prefacatorie,etc. Doar nu a venit nimeni la o femeie in club si a zis ca " meh, eu cam am nevoie sa te duc pe la produs,am nevoie de bani,te bagi? Nu? Nu conteaza,am sa fiu sarmant ca stiu ca voi astea picati usor si poate poate,cine stie ".
Zic sa ai grija,aparentele inseala, oamenii poarta masti sa ajunga unde isi doresc.
E doar o atentionare, o tratezi ca atare, nu il stiu pe om si din ce ai zis tu, nu stiu, nici macar nu ai de unde sa stii ca e agent de vanzari.
Doar zic ca e posibil, cum e posibil sa nu fie asa.
Nu sunt convinsă că ați putea avea o relaţie "clasică", dar chiar cred ca merită să traiesti clipa, aşa cum spune el. De pierdut nu ai ce, însă o astfel de experienţă îţi poate schimba viaţa.
Asta e adevărat, însă ma gândeam ca dacă vrea doar sa trăiască momentul, de ce își mai bate capul atât și spune ca vorbim f2f despre asta?
Întreabă-l direct și gata! Lămuriți lucrurile. Dacă nu vrei direct, atunci bate apropouri subtile și încearcă să îți dai seama de intențiile lui. Nu știu ce altceva să îți spun.
EU cred ca esti naiba, omului i-ai parut "carne proaspata" de unde stii ca tot ce spune el" omul de succes" e adevarat? in Europa romancele sunt considerate femei usoare in 70% dintre femei in Germania si Spania in bordeluri sunt romance de aici se trace preconceptia, Eu odata am cunoscut un "om de succes" care mi-a spus ca e medic, am ajuns intr-o seara la urgente si l-am vazut .....era brancardier...nu tot ce zboara se mananca.
Stai liniștita, nu sunt o adolescenta rebela care e netrecuta prin viața. Am verificat. Tocmai ce am zis și eu ca a fost sincer, ceea ce nu aveam cum sa afirm fără dovezi. Nu toată lumea are preconcepții și exista oameni dispuși sa vadă dincolo de stereotipuri. Plus ca dacă voia "carne proaspăta", la banii lui ar fi avut lejer din orice club