anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intr-o partida de sex in cat timp o fata ajunge la orgasm,cel putin primul orgasm?
Problema mea e ca termin prea repede si fata cu care eram nu avea orgasm, aproape niciodata.eu terminam cam in 10 minute.Acum am o prietena noua si vreau sa o satisfac la maxim.
Rog seriozitate la raspuns...

Răspuns Câştigător
| LeontinAndrei a răspuns:

Raptor, depinde de cat de bine iti faci tu treaba (serios vorbesc). Femeile au mai multe "puncte G" (la gat, la degete, pe piept, in spatele genunchiului, sanii, clitorisul, etc). Cu cat stimulezi mai multe puncte din cu atat o exciti mai repede si mai mult pe ea. Cu cat faci mai mult asta cu atat mai repede ajunge ea la orgasm. In 10 minute am reusit sa-i provoc unei fete 3 orgasme, iar la altele m-am chinuit cate jumatate de ora pentru unul singur. Depinde si de fata cu care "lucrezi".

Cauta pe internet ca sunt tot felul de materiale care iti explica cum sa iti satisfaci partenera.

Respect. Be smart and have fun.winking

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic ca mai ai ceva de invatat despre sex. pentru o femeie nu conteaza durata actului sexual ca sa ajunga la orgasm, ca poti sa dai tu din cur si 5 ore.

conteaza preludiul, conteaza atingerile, conteaza pozitiile, conteaza stimularea manuala ca nu toate femeile ajung la orgasm asa de usor. un procent mare din femei nici nu au experimentat vreodata orgasmul vaginal

| RAY a răspuns:

Prin penetrare doar 25 la suta din femeii au orgasm din care doar 9 la suta mereu

in scimb la peste 75 la suta din femei prin sex oral in special stimularea clitorisului sau soldat cu orgasme, timpul 15 minute sau 30 de minute, in orice caz prin sex oral ai de 4 ori mai multe sanse sa aiba orgasm decat prin penetrare
un penis mare nu te va ajuta nici el
vaginul femeii este foarte complex

| ywar a răspuns:

Intr-un cuplu stabil aceste lucruri se regleaza cu timpul. Cuplul se armonizeaza. Nu trebuie sa iti ceara partenera sa o satisfaci pana se suie pe pereti pentru ca tu nu esti uzina de placeri!

| Felys a răspuns:

Fiecare persoana este diferita, poate cu cealalta nu te potriveai si cu asta va fi altfel, oricum barbatii ajung mult mai usor la finalizare decat femeile, deaceeea preludiul este mai necesar femeilor decat barbatilor, asa ca tot ce poti face este sa insisti cu preludiul