anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intr-o seara, m-a sunat o fata, era draguta, imi placea, apoi au urmat 2 saptamani sms-uri, si o pauza de 2 saptamani in care nu am vorbit deloc, dar, intr-o zi mi-a dat idul ei. Stiu ca ma place, si eu o plac, dar... eu nu am mai avut o prietena pana acum, si imi este frica ( am 14 ani ), de primul sarut, sau de felul in care ma voi comporta, vorbesc cu ea pe mess, dar pur si simplu stau in fata monitorului si nu stiu ce sa ii zic, ea nu este rusinoasa deloc, dar eu da. Imi este frica de prima intalnire, nu stiu cum sa reactionez, ce sa ii zic. Ma puteti ajuta va rog?

Nu imi spuneti sa fiu eu, nu ajuta...

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Agata123 a răspuns:

Pai, pentru prima data:
1. cere-i numarul de telefon
2.cheam-o la o intalnire in parc sau ori unde altundeva
3. pune-te la punct (aranjeazate...etc)
4.cumpara-i un mic cadou (un lantisor, niste cercei, o bratara, cam ce crezi tu ca i-ar placea)
5.va intalniti
6. vorbesti despre ea, despre tine, poti sa o faci sa rada putin
7.incearca sa o saruti (nu-ti fie teama!)
(daca esti in parc puteti sa va plimbati)
8. dupa ce s-a terminat intalnrea intreab-o pe mess sau la telefon daca i-a placut intalnirea
9. daca i-a placut poti sa mai iesi cu ea!
Daca ti-ai placut sfaturile mele da-mi funda! Poti sa-mi zici cum a fost pe adresa mea de mess:melaniaberindea@yahoo.com

1 răspuns:
| cristytimis a răspuns:

Eu am avut parte de primul sarut la 14 ani sa nu mint.deci man prea fainlaughingdeci in primul rand gandeste-te ca e la fel la tine e om si ea. daca esti convins. frate pana la urma trebuie sa o faci ...eu sincer asa fac spune-i sa iasa in fata blocului seara sau casa ce are ea. cu siguranta sa nu o chemi unde sunt prietene de ale ei sau de ai tai.ca te intimidezi si te faci praff. na fi atent si dupa ce mergi ii spui ca iti place de ea si in acel moment incepi sa o saruti.nu trebuie sa fi profesionist fi ca oricare gandeste-te ca oricine a facut-o. cand esti sigur pe tine sa o faci si te sfatui cat de seara poti. sper ca te-am ajutat.(eu am 15 acum. ) ma ti la curent man. sall