| KeNNT3D a întrebat:

Intrebare intrebatoare. Am Fost ieri la banca sa Deschid un cont, si sa zic asa mi.a cam placut de fata Ce lucreaza acolo, acasa m-a lovit revelatia in sensul ca ar fi trebuit poate sa o intreb daca vrea sa iasa la o Cafea sau ceva. Eu am o sedinta programata cu ea in 10 zile sa merg sa ridic cardul. Ar fii 2 solutii, sa o Intreb atunci sau cum ii stiu numele si am si cartea ei de vizita sa Ii trimit cerere pe Facebook, poate o accepta si sa o intreb acolo. Cum credeti ca e mai bine? Pe moment eu sunt in cehia, nu vorbesc prea mult Limba asa ca ne.am Inteles in engleza, ea nu vorbea Engleza foarte bine dar Mi.a placut foarte mult cum incerca sa ma ajute, sa gaseasca toate Cuvintele, si accentul care Il Avea cand vorbea Engleza, superb, oricum a fost destul de distractiv pentru o vizita la banca, nu mi.au placut niciodata bancile.

3 răspunsuri:
| HazelEyes77 a răspuns:

Pana nu incerci n ai de unde sa stii daca fata e disponibila sa iasa cu tine la o cafea sau nu. Cand mergi sa ridici cardul poti s o intrebi discret daca vrea sa iasa cu tine. Si incearca si pe Facebook dupa. Daca n are pe cineva atunci ai ceva sanse sa te vezi cu ea. Bafta!

| KeNNT3D explică (pentru HazelEyes77):

Da, multumesc pentru opinie.

| AliTheo18 a răspuns:

Probabil la banca o sa spune nu, o sa fie mai retrasa, fiind si colege in preajma etc, deci nu e asa ok, daca e singura o poti intreba, daca nu, ii poti da cerere pe Facebook si o sa vezi ce o sa iasa, e posibil sa accepte, sau sa nu accepte, dar poate sa fie si intr-o relatie, nu ai de unde sa stii. Fa cum ti-am zis si poate o sa iasa ceva.