| Dragos00098 a întrebat:

(intrebare pentru fete) Atunci cand o fata tace atunci cand un baiat ii spune ca este indragostit de ea, ce pot sa cred? I-am spus de 3-4 ori in cele 8 luni de cand imi place de ea, si mereu a tacut si a spus sa nu mai fac misto de ea, ca nu este asa. Este un nu sau?

5 răspunsuri:
| apocalipsa25 a răspuns:

Sau pursisimplu nu este increzuta in ceea ce spui, cuvinetele is doar cuvinte arata-i asta prin fapte, fa-o sa se simte deosebita cu tine ca pentru tine e unica si arata-i cit de mult inseamna petru tine

| viataeopoveste a răspuns:

Cel mai probabil ii e frica sa recunoasca ca si ea simte la fel iti zic din propia experietena, ea crede ca faci misto de ea din simplu fapt pentru ca a avut niste intamplari nepacute legate de capitolul asta in trecut incearca sa o surprinzi fa-i un fel de declaratie de dragoste prin care sa ii explici de ce esti indragostit de ea happy Sper ca te-am ajutat.

| ElenaSA a răspuns:

Poate ca tu esti un baiat glumet si nu stie ce sa creda din ceea ce ii spui tu. Daca-i mai spui si ce-ti place la ea si nu o spui glumet si faci asta cu mai multe fete poate ai mai multe sanse.Succes!

| neutrino a răspuns:

Simplu: fata nu te place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt fata dar sunt sigur ca ea te iubeste mai mult si nu stie cum sa-ti spuna de unde si motivul din spatele tacerii. E topita dupa tine si ramane fara cuvinte. Omule, fata asta chiar te iubeste! Tu nu vezi asta?

Am glumit. Lasa fata in pace.