| JokerDeaD a întrebat:

(intrebare pentru fete) Atunci cand va place de un baiat cum va manifestati? Cat mai multe detalii daca nu va suparati. Multumesc! happy

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nici o fată nu caută baiat sarac, ele se uităî numai si numai la cei cu bani, viata e grea, pentru ele nu conteaza frumusetea, poti fii urit cuy spume, dar dotat in portofel desigur, dar daca esti sărac si nu ai bani de nimic atunci degeaba astepti fata mult visată, nu va veni deoarece niciuna nu vrea sa trăiasca in mizerie si in saracie, poti sa fii tu făt frumos dar daca ai un statut material de invidiat, o casa, un salariu bun atunci vei avea pe cine vrei.

| RAY a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Corect man, ai absoluta perfecta, asa e, femeile numai stiu sa iubeasca doar banii atat, si eu am inceout sa simt ceva dar asta e, iar trebuie sa uit totul

| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Gresit.orice bordei poate fi un palat, daca regele si regina se IUBESC.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Salut rayule ci mai faci ma inceput-ai sa ti lovesti de viata intradivar?

| J0B0MAT a răspuns:

Incerc sa fiu eu. daca cineva e sa ma placa trebuie sa ma placa asa cum sunt.

| PsihopatX3 a răspuns:

Se udă.

| qCrazyMan a răspuns:

Nu-s fata nu stiu.dar banuiesc ca se uita la el. se intimideza, ii zambesc :3

| pisicuintrebari a răspuns:

Ma emotionez in fata lui, incerc sa ii atrag atentia, fata sa îşi dea seama ca il plac.

| JokerDeaD explică (pentru pisicuintrebari):

Multumesc pentru raspunsuri, apreciez happy

| utilizatoare a răspuns:

Depinde sunt fete diferite. Unele fete ii acorda atentie vorbesc cu ei astfel ca ei sa inteleaga ca il plac. Dar sunt fete care sunt mai timide atunci nu prea cred sa fie atit de usor cu ele deoarece nu te poti astepta la multe lucruri de la ele. Asta inseamna ca ar trebui baiatul sa faca primul pas. Si sunt de acord cu afirmatiile precedente despre bani. Da este adevarat ca acum aproape toate fetele doresc ca baiatul sa ii daruiasca cadouri scumpe si sa nu fie sarac iubesc baietii cu bani dar nu toate sunt fete care nu au nevoie de asa ceva. Mai rar dar sunt. Si atunci cind iubesti nu import banii