| omulvesel a întrebat:

TPU. Intrebare pentru fete : va plac baietii mai rai sau cei cuminti? stiu ca gusturile difera de la o fata la alta dar asa in generalbig grin

10 răspunsuri:
| Lexiiii a răspuns:

Sincer mie imi place un baiat mai cuminte, sa nu intre in tot felul de probleme sa fie un alcoolic si asa mai departe. Dar nici unul care sa nu fie in stare sa zica 2 cuvinte.

| MadRaven a răspuns:

O combinatie intre buni si rai.

| raluk27 a răspuns:

Pai depinde ce inseamna rau. Daca e recidivist, bea, fumeaza, se drogheaza, umbla cu persoane dubioase, are indeletniciri mai putin legale, nu, nu as umbla cu el. Insa "rautatea" poate insemna si faptul ca e descurcaret, inteligent, se cearta cu cine trebuie si cand trebuie, nu ii mananca cainii din traista, cum s-ar spunelaughing. Nici exesiv de cuminte nu mi-ar placea. Insa intotdeauna baietii cu initiativa sunt de apreciat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuminti,clar. dar nu tantalai e o imensa diferenta.

| blueheart a răspuns:

Romantic,sensibil,sincer,inteligent si cu simtul umorului bine dezvoltat.

| Larisssaa a răspuns:

Buna.
Eu prefer mijlocul. laughing Adica sa fie si cuminde si rau. love struck Prefer in general baietii care stiu sa se distrezebatting eyelashes, dar sa aiba si ei o limitawinking. Nu-mi plac baietii care din prima intalinire incearca sa te sarute hypnotized.

| anonima1995 a răspuns:

Pai imi plac baietii rai, dar cu suflet bun, in general. Sa nu fie nici prea cuminti, dar nici prea rai. Atata timp cat ma face fericita, totusi, nu cred ca mai conteaza cat de bun sau rau e, conteaza cum ma face sa ma simt cand sunt cu el.

Răspuns utilizator avertizat
| WeedForever a răspuns:

Calea de mijloc e cea mai sigurawinking

| Stefana666 a răspuns:

Sincer e bine sa ai langa tine un baiat mai rau decat unul cuminte.Iti dau un exemplu:Cineva se ia de mine si daca acel cineva afla ca prietenul meu este mai cunoscut, mai rau, imediat spune :"Frate nu stiam ca e prietena ta, imi pare rau, nu se va mai intampla".Pe cand daca ar fi un baiat mai "moale" ar primi si bataie si eu nu as rezolva nimic.Deci un baiat mai "rau" este mai "bun", daca intelegi ce vreau sa spun.