| bogdandat a întrebat:

Salut tpu.intrebare pentru fete voi fetele cand cunoasteti un baiat la ce va uitati prima data.

15 răspunsuri:
| aurora50scumpika a răspuns:

In mod normal o fata ar trebui sa se gandeasca cum gandeste un baiat, ce urmareste el defapt...crede-ma poate fi un fat-frumos dar iti poate si distruge viata...nu te lasa usor niciodata..si uite-te mereu la baieti inteligenti care stiu ce vor de la viata..sinceri,care stiu sa iubeasca si sa respecte o fata astia sunt adevaratii baieti

| Rizer a răspuns:

Eu ma uit la ochii lui, la fata lui!
Dar depinde cand e dragoste la mijloc nu mai conteaza atat de mult aspectul fizic(bine conteaza si ala)dar cand vezi si simti ca persoana aceea face totul pentru tine, iti vine sa-l iubesti una doua!

| anonima1995 a răspuns:

Ceea ce ma atrage la un baiat atunci cand il cunosc sunt ochii si atitudinea. Pentru mine conteaza foarte mult ca un baiat sa se stie comporta cu o fata.

| SweetyღGirl a răspuns:

Ochii!

| FaraNume1249 a răspuns:

Par big grin.

| AAMTeq a răspuns:

In primul rand ma uit la fata lui, si la comportament. Degeaba e el cel mai frumos baiat daca e un magar oh go on In general ma atrag baietii amuzanti, cu simtul umorului puppy dog eyes

| Raspcelorcuidei a răspuns:

Masina portofel aspect imbracaminte... apoi restul care oricum nu prea conteaza in 90% din cazurihappy

| MadaPhuu a răspuns:

Pe mine ma da un baiat gata cu privirea. In primul rand ma uit la privire, la par, la buze si dupa daca are patratele sau nu laughing. Dar privirea e super importanta pentru mine.

| colorful a răspuns:

Eu sincer, la față.

| denisa94 a răspuns:

La fata

| rubysSs a răspuns:

Eu ma uit la ochi, buze si patratele laughing (asta atunci cand nu vorbesc cu el) dar atunci cand port un dialog cu un baiat imi place sa aiba simtul umorului, sa vorbeasca "dulce" si calm, iar daca mai are si o privire gingasa si este incredere in el ma da pe spate tongue

| dulcemarie a răspuns:

Pentru mine doar ochii si parul conteaza si kg
sa fie blond cu ochi albastrii si slab

| alexanderic a răspuns:

La belengher

| IceTea_Ionut_1996 a răspuns:

La belengher