In general fraza cu "fratele" este pentru a tine departe pe cineva care vrea mai mult decat o simpla amicitie, un fel de "bate saua sa priceapa calul"
Daca ti-a zis asta o fata, are alte pretentii cand vine vorba de alesul inimii ori chiar are pe cineva.
Nust, de ce crezi ca am intrebat? Ea nu era genul ala dar nust. parca s-a schimbat.
Te-ai comportat rau cu ea si ai facut-o sa planga...
Nu, cel putin nu stiu daca a plans dar cand cu cearta am auzit de la o prietena de a ei ca ai place de alt baiat. am asteptat pana ce mi-a spus ceva de genul ca nu e pregatita pentru o relatie {scuza}, atunci am reactionat cam rau, i-am spus ca mai bine nu o cunosteam atat, si m-am luat de baiatul ala atat.
Si eu ce ti-am spus mai devreme, ca ai place de cineva, ca nu e pregatita de o relatie, este altceva, dar stii, asa zicem noi fetele si cand te astepti mai putin, dai de perechea pe strada
Poate nu a plans de fata cu tine, dar multe fete sufera acasa intre 4 pereti...
Inteleg. mersi...
Daca nu te baga in seama a vrut sa scape de tine daca nu inseamna ca inca este suparatape ce s-a intamplat.
Nici voi femeile nu stiti ce vreti cu adevarat, deal with that
Depinde de persoana...cu timpul va trece durerea...crede ma! So, let's be the happiest in the world!
Durere? nuuu, suferinta, da, lacrimi, nu, rauri, da...
Priest întreabă:
Anonima17191 întreabă: