| Zebub a întrebat:

Intrebarea e. : Sunt cu o fata impreuna, dar eu as vrea sa ne despartim. ne-am mai despartit de 2 ori, iar acum sunt a 3-a oara cu ea. dar vreau sa ne despartim, acum de tot. dar nu stiu cum sa i-o zic, pentru ca ea tine foarte mult la mine. si nu vreau s-o fac sa sufere din nou. ceea ce cred ca nu prea e posibil, dar totusi. poate :-s Vreau niste sfaturi din partea voastra. happy

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Invit-o la un suc si spune-i ca nu mai simti nimic pentru ea si e mai bine sa va despartiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sfatul ar trebui sa-mi spui macar care-i motivul pentru care vrei sa te desparti? si inainte de asta...gandeste-e bine in lumea ast anul suntprea multe persoane care sa iubeasca cu adevarat..normal ca baietilor la varsta adolescentina cat cam pana la 25 tot copii sunt nu vor relatii lungi sunt in cautare de mai mult..mai nou si totusi tot va veni vremea cand vreti ceva serios...
si acum serios gandeste-te bine de ce vrei aceasta despartire si raspunde-mibig grin

| Xenya a răspuns:

Puteti sa va intalniti si sa ii spui ceea ce se intampla.O sa inteleaga.
Daca asta iti doresti nu cred ca este foarte greu, in viata uneori trebuie sa fim egoisti pentru a ne fi bine.

| ?Hinata? a răspuns:

Zii ca vreau sa ne despartim si punctul

| miru20cmrecords a răspuns:

Spune-i ca numai simti nimic pentru ea.