| Sp33dster a întrebat:

Intrebarea pe care o voi pune, va fi putin mai ciudata.Va rog, nu postati aievea.astept raspunsuri in special de la fete, si nu radeti.Am o problema.Toate fetele ma apreciaza ceea ce fac,toate spun ca sunt foarte dragut, si cu toate astea am fost refuzat de atata timp sa fiu in relatie cu o fata, o relatie serioasa.Nu sunt tocilar rolling on the floor nu sunt obsedat de PC rolling on the floor nu sunt fumator,drogat, consumator de alcool, sau alte chestii de genu.Insa am o mica problema, nu prea am musculatura.Mentionez ca sunt blond, ochii verzi, 1.80 inaltime, 18 ani, si sunt evitat de fete pentru ca nu am muschi.Nu am venit aici sa fac reclama,sau alte chestii de genu', dar stiu cum sa vorbesc, sunt foarte glumet...nu stiu ce sa mai fac,cred ca pana la urma iau noxplode, si fac treabalaughing. Astept pareri, si va rog frumos fara comentarii stupide.Va pwp :*(am uitat sa mentionez ca merg pe muzica )

Răspuns Câştigător
| LittleShyDevil a răspuns:

Canto, frumos, pana la urma o cuceresti cu vocea ta. tongue Visator esti 100%, lasa imaginatia sa faca ce vrea si dupa cum am zis fii atent la unele detalii. Eu zic ca te va ajuta sa alegi o fata care sa tina la tine, adica la cum esti tu, nu cat de mari sunt "muschiuletii" tai. Si multumesc si eu! happy

47 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

"toate spun ca sunt foarte dragut", FRIENDZONED!

Nu mai fii atat de "dragut"!

| Felys a răspuns:

Nu muschii de pe brate sunt importanti ci modul cum te porti cu fetele, cum stii sa le castigi respectul si admiratia, din multele fete care sunt imposibil sa nu fie una careia sa ii fi atras atentia in mod deosebit, nu trebuie decat sa o descoperi

| Sp33dster explică (pentru Felys):

Ei bine uite ca inca nu am descoperito

| Felys a răspuns (pentru Sp33dster):

Muschii la creieri sunt mai importanti ca cei de la brate, nu mai uita alta data de cratima daca nu vrei sa rada fetele de tine

Uite daca tu raspunzi la intrebari ca sa-mi faci observatie, ok, fa-mi observatie.Nici tu nu ai pus punct la sfarsitul frazei, daca ma uit bine, asa ca... laughing ...sunt ei mai importanti, dar uite ca fetele la care ma uit eu, la ele nu sunt importanti muschii la creieri big grin

| Felys a răspuns (pentru Sp33dster):

Nu ai inteles ideea,un barbat inteligent nu este obligatoriu sa fie frumusetea intruchipata,numai prin modul de a dialoga si atrage admiratia celor din jur,intotdeuna un barbat inteligent va avea ce femeie isi va dorii,chiar si incepand de la o amarata de cratima si terminand la discursuri elective si va avea o gramada de admiratori,faptul ca tu nu reusesc sa iti faci o prietena este un semnal de alarma,daca tu te oftici ca cineva ti-a facut o observatie de gen,e clar ca nu prea stii sa iei lucrurile folositoare si sa la pui in practic ca pe viitor sa nu iti mai reproseze nimeni asa ceva,cat priveste punctul meu,pe cati ai vazut sa se lege de punct, sau mai exact cine pune punct pe net? oricum nu eu sunt in cauza, nu eu sunt lipsita de prieteni ci tu, asa ca cizeleaza-te pe viitor si vor apare si prietenele mult dorite, bafta

O foarte buna lectie pentru viitor, multumesc!

| Danysan a răspuns:

Unde esti tu fratele meu rolling on the floorSingura solutie e sa-i spui din start ...gen:Bre eu te vreau iubita asa ca spune iti place de mine ori ba ca sa nu mai pierd timpu aiurea :-p

| Sp33dster explică (pentru Danysan):

laughing) daca fac asta, dupa zic ca sunt obsedat rolling on the floor

| Danysan a răspuns (pentru Sp33dster):

De ce ma laughing. Macar stiu ce vrei de la ele.

| Raiiiisa a răspuns:

Din cate vad singura ta problema ar fi muschiilaughing ce problema mare:O
Daca vrei sa faci masa musculara,o faci ca sa fii tu multumit,nu fetele.Din cate am inteles nu poti sa mergi la sala ca esti foarte ocupat,dar asta nu este o scuza pentru ca poti face diferite exercitii si acasa.
Genoflexiuni, abdomene, fandari, iar pentru piept gasesti tu ceva greutati prin casalaughing si uite asa o sa fii barbatul ideal dupa care o sa moara femeile.batting eyelashes
Si inca ceva, mai ai timp pentru o relatie serioasa ca nu esti batran.Si sa nu te insori devreme!

| Sp33dster explică (pentru Raiiiisa):

Sunt foarte slab, si fac abdomene, genoflexiuni...dar cand am fost mic am avut problema cu asa ceva.M-am facut mai mult de la munca de pe camp (ps:stau la tara laughing happy

| Raiiiisa a răspuns (pentru Sp33dster):

Atunci consuma alimente care contin multe proteinebatting eyelashes
Si eu stau la taralaughing dar nu lucrezi la camptongue in schimb imi place sa fac cat mai multa miscare

| Sp33dster explică (pentru Raiiiisa):

Aaa,iauzi.Dragutz happy

Răspuns utilizator avertizat
| Keith a răspuns:

Tu crezi ca toate fetele sunt interesate de musculatura? Problema e in felul urmator, ori esti anemic ori ai o problema cu, comunicarea, cu flirtul in general pe care trebuie sa ti le repari.Bafta!

| CorneliaC a răspuns:

Pai poate totusi ar trebui sa mergi la sala sa faci un pic de muschi si pana la urma o sa ai orice fata iti doresti, daca in asta consta problema, in muschi.

Buna seara! Mergi pe muzica, hmm, pare destul de interesant si din ce am citit aici, ai o imaginatie destul de bogata. Sa revenim la subiect. De ce te complici cu fetele care vor doar muschi? La ele asta conteaza, sa arati bine si cam atat, nu conteaza ce ai tu in capusor. Tupeist esti, din cate ai zis nu arati rau, te intelegi bine cu fetele, dar vrei una numai ca sa stii ca ai iubita. laughing Cea potrivita pentru tine sta ascunsa si inca bine, incearca sa "privesti" mai bine, nu doar aparentele. Si daca tot vrei muschi, incearca sa mergi la sala. happy O seara buna!

| Sp33dster explică (pentru LittleShyDevil):

Mersi,foarte bune sfaturi.Sa stii ca tu ai c-am nimerit-o la toate,hmm,ai dreptate, la sala nu pot merge, ca sunt cu scoala, canto, etc.\ Mersi pentru sfaturi! :*

Pai cu vocea le-am c-am cucerit pe toate...rolling on the floor...dar vreau sa vad ca cineva tine la mine pentru ceea ce sunt, nu pentru ca am harul de a canta, sau ca fac treaba, sau alte chestii de genu' happy

| LittleShyDevil a răspuns (pentru Sp33dster):

Nu iti dai seama, nu? laughing Pai asta esti tu, cu tot cu harul tau, asta te defineste pe tine. Tupeist, glumet, un cantaret(cine stie, poate chiar foarte bun, sa imi zici ce cantitongue ) si multe altele. Asta esti, pentru asta sa te placa. Nu pentru ceea ce vrei sa fii ca sa le multumesti pe ele. happy Si aaa, suntem de aceeasi varsta si sunt fatarolling on the floor si mie imi place sa vad un baiat bine facut, dar atunci cand vorbesti cu el sa nu scoata 3 cuvinte fara sa se uite in DEX...Clar!

rolling on the floor) bun asa big grin

Bafta! Spor la canto si la fete. O seara buna! happy

Multumesc la fel.

Canto, frumos, pana la urma o cuceresti cu vocea ta. tongue Visator esti 100%, lasa imaginatia sa faca ce vrea si dupa cum am zis fii atent la unele detalii. Eu zic ca te va ajuta sa alegi o fata care sa tina la tine, adica la cum esti tu, nu cat de mari sunt "muschiuletii" tai. Si multumesc si eu! happy

Multumesc! blushing

| Crissu3005 a răspuns:

laughing nu cred ca faptul ca nu ai musculatura este o problema.Parerea mea este ca probabil esti genul de tip super de treaba care intra in "friend zone".

| Sp33dster explică (pentru Crissu3005):

Thoamne deci am la prietene de ma doare capu.Si caut si eu sa fac o relatie mai serioasa, si.....nu se poate :\

| Crissu3005 a răspuns (pentru Sp33dster):

Problema este ca daca intri in friend zone, nu mai iesi de acololaughingcunosc destui baieti cu aceeasi problema...

| JasminNoir a răspuns:

Da' mie mi se pare ca esti chiar un baiat dragut, dupa cate ai spus. Eu zic ca precis fetele cu care ai incercat au fost niste MULE, nu alta. Cauta si tu una mai la locul ei. Sigur o sa gasesti. + ca muschii aia nu valoreaza mai nimic. Mai important e sa ai simtul umorului, dupa mine laughing

| Sp33dster explică (pentru JasminNoir):

Sunt si eu de acord cu asta, dar nu stiu...parca fug de mine, de obicei sunt in mijlocul atentiei si ma aflu in zona,, best friends ever'' ceva de genu, si d'aia se evita... laughing

| JasminNoir a răspuns (pentru Sp33dster):

Fii mai indraznet. Cred ca asta e cheia, chiar daca nici eu nu am cine stie ce experienta laughing Ai incredere in tine si nu fi timid. Cred ca tuturor fetelor le plac baietii mai, cum sa zic, tupeisti? Cred ca asta e, dar tu stii. Succes :*

Mda,eu din contra, eu credeam ca sunt prea tupeist?! laughing) Ok, am sa tin cont de aceasta parere happy Multumesc!

Treci la treaba, armasarule! laughing

rolling on the floor) Le cant ceva si le cuceresc imediat rolling on the floor))

Awww...canti? Foarte frumos! Chiar ca fetele de care ai dat pana acum au fost niste mule :)) Mi-ar place si mie sa pot canta...Hai gata, ca-mi faci vise aiurea :))

Iti cant daca vrei rolling on the floor Glumesc big grin

| Kattth a răspuns:

Parerea mea este ca doar o fata superficiala te-ar putea refuza din cauza asta. Nu critic pe nimeni dar numai pitipoancele apreciaza un "pachet de muschi". Mie una mi se pare ca esti foarte ok, mie mereu mi-au placut baietii slabi. Fiecare cu parerea ei. Poate cauti in locul gresit... Incearca alte anturaje si cauta alt tip de fete care te apreciaza pentru ce esti fara sa fie nevoie sa te schimbi.

| Sp33dster explică (pentru Kattth):

Pai caut...dar parca fug de mine, nu am mai vazut asa ceva rolling on the floor

| 2000nadia a răspuns:

Sunt fata si nu cred ca conteaza musculatura prea mult, si ceea ce ai inauntru, impresioneazale cu asta...e cel mai important

| NyaaaaaaanCat a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu e atat de important felul in care arati o.O acum depinde si de acele fete...ti-as sugera sa alegi fete mai putin superficiale XD dar, dupa cum au spus si altii, cred ca te intelegi bine cu ele si esti un prieten bun si de aceea ramai in FRIENDZONE :S daca tot ai inclinatii spre muzica incearca sa-ti folosesti talentul pentru a le cucerii, e posibil sa mearga :3 Succes! ^-^

| pacemaker a răspuns:

Problema e in mintea ta, da tu crezi ca o obosita nu te place pentru ca nu ai muschi, pai nu te place, in concluzie du-te la sala sau obisnuieste-te cu ideea ca nu muschii sunt cauza pentru care nu ai sucess la domnisoare.

| Sp33dster explică (pentru pacemaker):

Exact cum spuneam mai sus in primul rand sa raspunda fetele pentr ca ele sunt mai atente (am specificat mai sus faptul ca nu am timp sa ma duc la sala sa fac muschi)

| Sp33dster explică (pentru pacemaker):

Prietene,am specificat si mai sus.Nu am timp de sala, sunt foarte busy...