Canto, frumos, pana la urma o cuceresti cu vocea ta. Visator esti 100%, lasa imaginatia sa faca ce vrea si dupa cum am zis fii atent la unele detalii. Eu zic ca te va ajuta sa alegi o fata care sa tina la tine, adica la cum esti tu, nu cat de mari sunt "muschiuletii" tai. Si multumesc si eu!
Nu muschii de pe brate sunt importanti ci modul cum te porti cu fetele, cum stii sa le castigi respectul si admiratia, din multele fete care sunt imposibil sa nu fie una careia sa ii fi atras atentia in mod deosebit, nu trebuie decat sa o descoperi
Uite daca tu raspunzi la intrebari ca sa-mi faci observatie, ok, fa-mi observatie.Nici tu nu ai pus punct la sfarsitul frazei, daca ma uit bine, asa ca... ...sunt ei mai importanti, dar uite ca fetele la care ma uit eu, la ele nu sunt importanti muschii la creieri
Nu ai inteles ideea,un barbat inteligent nu este obligatoriu sa fie frumusetea intruchipata,numai prin modul de a dialoga si atrage admiratia celor din jur,intotdeuna un barbat inteligent va avea ce femeie isi va dorii,chiar si incepand de la o amarata de cratima si terminand la discursuri elective si va avea o gramada de admiratori,faptul ca tu nu reusesc sa iti faci o prietena este un semnal de alarma,daca tu te oftici ca cineva ti-a facut o observatie de gen,e clar ca nu prea stii sa iei lucrurile folositoare si sa la pui in practic ca pe viitor sa nu iti mai reproseze nimeni asa ceva,cat priveste punctul meu,pe cati ai vazut sa se lege de punct, sau mai exact cine pune punct pe net? oricum nu eu sunt in cauza, nu eu sunt lipsita de prieteni ci tu, asa ca cizeleaza-te pe viitor si vor apare si prietenele mult dorite, bafta
Unde esti tu fratele meu Singura solutie e sa-i spui din start ...gen:Bre eu te vreau iubita asa ca spune iti place de mine ori ba ca sa nu mai pierd timpu aiurea :-p
Din cate vad singura ta problema ar fi muschii ce problema mare:O
Daca vrei sa faci masa musculara,o faci ca sa fii tu multumit,nu fetele.Din cate am inteles nu poti sa mergi la sala ca esti foarte ocupat,dar asta nu este o scuza pentru ca poti face diferite exercitii si acasa.
Genoflexiuni, abdomene, fandari, iar pentru piept gasesti tu ceva greutati prin casa si uite asa o sa fii barbatul ideal dupa care o sa moara femeile.
Si inca ceva, mai ai timp pentru o relatie serioasa ca nu esti batran.Si sa nu te insori devreme!
Tu crezi ca toate fetele sunt interesate de musculatura? Problema e in felul urmator, ori esti anemic ori ai o problema cu, comunicarea, cu flirtul in general pe care trebuie sa ti le repari.Bafta!
Pai poate totusi ar trebui sa mergi la sala sa faci un pic de muschi si pana la urma o sa ai orice fata iti doresti, daca in asta consta problema, in muschi.
Buna seara! Mergi pe muzica, hmm, pare destul de interesant si din ce am citit aici, ai o imaginatie destul de bogata. Sa revenim la subiect. De ce te complici cu fetele care vor doar muschi? La ele asta conteaza, sa arati bine si cam atat, nu conteaza ce ai tu in capusor. Tupeist esti, din cate ai zis nu arati rau, te intelegi bine cu fetele, dar vrei una numai ca sa stii ca ai iubita. Cea potrivita pentru tine sta ascunsa si inca bine, incearca sa "privesti" mai bine, nu doar aparentele. Si daca tot vrei muschi, incearca sa mergi la sala. O seara buna!
Mersi,foarte bune sfaturi.Sa stii ca tu ai c-am nimerit-o la toate,hmm,ai dreptate, la sala nu pot merge, ca sunt cu scoala, canto, etc.\ Mersi pentru sfaturi! :*
Pai cu vocea le-am c-am cucerit pe toate......dar vreau sa vad ca cineva tine la mine pentru ceea ce sunt, nu pentru ca am harul de a canta, sau ca fac treaba, sau alte chestii de genu'
Nu iti dai seama, nu? Pai asta esti tu, cu tot cu harul tau, asta te defineste pe tine. Tupeist, glumet, un cantaret(cine stie, poate chiar foarte bun, sa imi zici ce canti ) si multe altele. Asta esti, pentru asta sa te placa. Nu pentru ceea ce vrei sa fii ca sa le multumesti pe ele. Si aaa, suntem de aceeasi varsta si sunt fata si mie imi place sa vad un baiat bine facut, dar atunci cand vorbesti cu el sa nu scoata 3 cuvinte fara sa se uite in DEX...Clar!
) bun asa
Bafta! Spor la canto si la fete. O seara buna!
Multumesc la fel.
Canto, frumos, pana la urma o cuceresti cu vocea ta. Visator esti 100%, lasa imaginatia sa faca ce vrea si dupa cum am zis fii atent la unele detalii. Eu zic ca te va ajuta sa alegi o fata care sa tina la tine, adica la cum esti tu, nu cat de mari sunt "muschiuletii" tai. Si multumesc si eu!
nu cred ca faptul ca nu ai musculatura este o problema.Parerea mea este ca probabil esti genul de tip super de treaba care intra in "friend zone".
Thoamne deci am la prietene de ma doare capu.Si caut si eu sa fac o relatie mai serioasa, si.....nu se poate :\
Problema este ca daca intri in friend zone, nu mai iesi de acolocunosc destui baieti cu aceeasi problema...
Da' mie mi se pare ca esti chiar un baiat dragut, dupa cate ai spus. Eu zic ca precis fetele cu care ai incercat au fost niste MULE, nu alta. Cauta si tu una mai la locul ei. Sigur o sa gasesti. + ca muschii aia nu valoreaza mai nimic. Mai important e sa ai simtul umorului, dupa mine
Sunt si eu de acord cu asta, dar nu stiu...parca fug de mine, de obicei sunt in mijlocul atentiei si ma aflu in zona,, best friends ever'' ceva de genu, si d'aia se evita...
Fii mai indraznet. Cred ca asta e cheia, chiar daca nici eu nu am cine stie ce experienta Ai incredere in tine si nu fi timid. Cred ca tuturor fetelor le plac baietii mai, cum sa zic, tupeisti? Cred ca asta e, dar tu stii. Succes :*
Mda,eu din contra, eu credeam ca sunt prea tupeist?! ) Ok, am sa tin cont de aceasta parere Multumesc!
Treci la treaba, armasarule!
) Le cant ceva si le cuceresc imediat ))
Awww...canti? Foarte frumos! Chiar ca fetele de care ai dat pana acum au fost niste mule :)) Mi-ar place si mie sa pot canta...Hai gata, ca-mi faci vise aiurea :))
Iti cant daca vrei Glumesc
Parerea mea este ca doar o fata superficiala te-ar putea refuza din cauza asta. Nu critic pe nimeni dar numai pitipoancele apreciaza un "pachet de muschi". Mie una mi se pare ca esti foarte ok, mie mereu mi-au placut baietii slabi. Fiecare cu parerea ei. Poate cauti in locul gresit... Incearca alte anturaje si cauta alt tip de fete care te apreciaza pentru ce esti fara sa fie nevoie sa te schimbi.
Sunt fata si nu cred ca conteaza musculatura prea mult, si ceea ce ai inauntru, impresioneazale cu asta...e cel mai important
Din punctul meu de vedere nu e atat de important felul in care arati o.O acum depinde si de acele fete...ti-as sugera sa alegi fete mai putin superficiale XD dar, dupa cum au spus si altii, cred ca te intelegi bine cu ele si esti un prieten bun si de aceea ramai in FRIENDZONE :S daca tot ai inclinatii spre muzica incearca sa-ti folosesti talentul pentru a le cucerii, e posibil sa mearga :3 Succes! ^-^
Problema e in mintea ta, da tu crezi ca o obosita nu te place pentru ca nu ai muschi, pai nu te place, in concluzie du-te la sala sau obisnuieste-te cu ideea ca nu muschii sunt cauza pentru care nu ai sucess la domnisoare.
mentholinks întreabă: