| Sp33dster a întrebat:

Intrebarea pe care o voi pune, va fi putin mai ciudata.Va rog, nu postati aievea.astept raspunsuri in special de la fete, si nu radeti.Am o problema.Toate fetele ma apreciaza ceea ce fac,toate spun ca sunt foarte dragut, si cu toate astea am fost refuzat de atata timp sa fiu in relatie cu o fata, o relatie serioasa.Nu sunt tocilar rolling on the floor nu sunt obsedat de PC rolling on the floor nu sunt fumator,drogat, consumator de alcool, sau alte chestii de genu.Insa am o mica problema, nu prea am musculatura.Mentionez ca sunt blond, ochii verzi, 1.80 inaltime, 18 ani, si sunt evitat de fete pentru ca nu am muschi.Nu am venit aici sa fac reclama,sau alte chestii de genu', dar stiu cum sa vorbesc, sunt foarte glumet...nu stiu ce sa mai fac,cred ca pana la urma iau noxplode, si fac treabalaughing. Astept pareri, si va rog frumos fara comentarii stupide.Va pwp :*(am uitat sa mentionez ca merg pe muzica )

Răspuns Câştigător
| LittleShyDevil a răspuns:

Canto, frumos, pana la urma o cuceresti cu vocea ta. tongue Visator esti 100%, lasa imaginatia sa faca ce vrea si dupa cum am zis fii atent la unele detalii. Eu zic ca te va ajuta sa alegi o fata care sa tina la tine, adica la cum esti tu, nu cat de mari sunt "muschiuletii" tai. Si multumesc si eu! happy

47 răspunsuri:
| Sp33dster explică (pentru LittleShyDevil):

Multumesc la fel.

| Sp33dster explică (pentru JasminNoir):

Iti cant daca vrei rolling on the floor Glumesc big grin

| Sp33dster explică (pentru pacemaker):

Exact cum spuneam mai sus in primul rand sa raspunda fetele pentr ca ele sunt mai atente (am specificat mai sus faptul ca nu am timp sa ma duc la sala sa fac muschi)

| Raiiiisa a răspuns (pentru Sp33dster):

Atunci consuma alimente care contin multe proteinebatting eyelashes
Si eu stau la taralaughing dar nu lucrezi la camptongue in schimb imi place sa fac cat mai multa miscare

| Sp33dster explică (pentru Raiiiisa):

Aaa,iauzi.Dragutz happy

| Sp33dster explică (pentru pacemaker):

Prietene,am specificat si mai sus.Nu am timp de sala, sunt foarte busy...

| LittleShyDevil a răspuns:

Multumesc! blushing

| Danysan a răspuns:

Unde esti tu fratele meu rolling on the floorSingura solutie e sa-i spui din start ...gen:Bre eu te vreau iubita asa ca spune iti place de mine ori ba ca sa nu mai pierd timpu aiurea :-p

Răspuns utilizator avertizat
| 2000nadia a răspuns:

Sunt fata si nu cred ca conteaza musculatura prea mult, si ceea ce ai inauntru, impresioneazale cu asta...e cel mai important

| CorneliaC a răspuns:

Pai poate totusi ar trebui sa mergi la sala sa faci un pic de muschi si pana la urma o sa ai orice fata iti doresti, daca in asta consta problema, in muschi.

| Sp33dster explică (pentru Smonalisa):

Am o gramada de hobby-uri...happy

| Sp33dster explică (pentru Danysan):

laughing) daca fac asta, dupa zic ca sunt obsedat rolling on the floor

| Cosmin86 a răspuns:

"toate spun ca sunt foarte dragut", FRIENDZONED!

Nu mai fii atat de "dragut"!

Răspuns utilizator avertizat
| Danysan a răspuns (pentru Sp33dster):

De ce ma laughing. Macar stiu ce vrei de la ele.

| Sp33dster explică (pentru Smonalisa):

Fotbalul,snookerul,cantatul...etc