Da, este normal. nu trebuie sa o presezi, trebuie sa fi alaturi de ea si la un moment dat iti va spune ce are de zis. poate simte o anumita retinere fata de tine chiar daca stie ca esti de incredere si ca esti iubitul ei. e normal sa nu se poata deschida in fata ta asa cum doreste ea. poate doreste sa aiba si ea putina ''intimitate'' pana trece peste probleme, iar apoi cu siguranta iti va spune.
fi alaturi de ea, sustine o, dar nu o presa prea tare. ea stie ce simte si cu siguranta iti va spune si tie!
E normal sa iti spuna daca simte nevoia dar daca ea nu simte ca ar trebui sa iti zica asta nu o presa spune-i ca o iubesti si ca poate avea incredere si ca daca are nevoie de cineva cu care sa vorbeasca esti acolo pentru ea... cel mai important nu insista!
Poate nu se simte bine sa expuna probleme familiei sau poate nu reuseste sa-si exprime emotiile.arata-i ca esti alaturi de ea si o susti chiar daca nu cunosti amanuntele problemei
Poate se afla intr-o perioada mai grea si simte nevoia sa fie singura putin.
Mie una mi se pare foarte normal sa nu îți spună chiar tot, atâta timp cât nu e legat de voi 2, iar in legătură cu familia ei... poate îi e rușine, poate nu vrea să dea tot din casă, nu o poți obliga.Mai există si posibilitatea ca ea să fi avut un prieten în trecut căruia i-a spus tot și și-a bătut joc de ea mai târziu sau a spus și altor persoane, așa că poate de asta e puțin mai rezervată față de tine.
Pot fi probleme financiare, in familii apar uneori certuri din cauza banilor si poate fi jenata sa-ti povesteasca. Pot fi neintelegeri intre membrii, iar tu nu ai cum sa ajuti si te-ai amagi singur daca ai fi in cunostinta de cauza si te-ai simti neputincios. Poate o sa iti spuna dupa ce problema e rezolvata. Nu o stresa.
Buna! Eu zic ca uneori o fata mai are si astfel de situatii.Incearca sa o intelegi si o sa vezi ca daca o sustii o sa se deschida. Sper ca te-am ajutat!
NU este normal, probabil se simte prost fata de tine ca te inseala si gaseste scuze ca are probleme cu parintii
Fiecare persoana are un secret nestiut de nimeni, dar totusi ar putea sa iti povesteasca deoarece ai puteao ajuta intr-un fel! Dar asta depinde de ea, dar si de tine daca ii poti dovedi ca poate avaea incredere deplina in tine...Totusi sunteti impreuna de un an, spune-i ca o poti ajuta nu stiu... fundita?
Fii linistit ea te iubeste si te protejeaza sa nu-ti faci griji cind va crede de cuivintsa ca trebuie sa afli iti va spune...ii este frica ca situatia din familie poate afecta relatia voastra..totul va fi bine