| Squads56 a întrebat:

Salut TPU. Iubita mea m-a parasit din anumite motive, si-a gasit pe altcineva in viata ei, s-a maritat cu acea persoana, inca o urmaresc pe story la insta si tot vad ca primeste flori, ciocolata si tot felul de cadouri. Ma simt prost deoarece eu nu i-am daruit chestiile astea, in afara de un inel ca sa il poarte pe deget. Cum pot sa scap de regretul asta?

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Gaseste-ti alta femeie, una care sa conteze...altfel acest regret te va urmari multa vreme.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu te mai gândi la ea, nu o mai urmări.Lasă trecutul în pace și trăiește în prezent.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca tu inca alegi sa o urmaresti pe social media, atunci dai curs regretelor si amintirilor sa te otraveasca, asa incet, amar.Asta vrei? Da-o incolo, sterge-o si vezi-ti de viata ta.

Stiu ca doare enorm, insa nu este imposibil, mai ales ca nu esti nici primul si nici ultimul om in aceasta situatie.Pe urma, mai adaug ca esti destul de naiv daca ai impresia ca tot ce se posteaza pe social media e real.Secretul e sa dai peste cineva care va aprecia gesturile tale, nu sa crezi ca trebuie si tu de-acum sa oferi, flori, dulciuri, ursuleti si nu mai stiu ce prostioare, ca si cum exista vreo regula generala.Depinde de fiecare femeie in parte.De exemplu, mie nu imi plac florile, gestul de a oferi un buchet extrem de scump cu niste fiinte moarte nu ma incanta, mai ales ca ajunge repede la gunoi. laughing

Curaj, vei gasi pe altcineva mai potrivit.Intre timp, cauta sa iti pui viata in ordine ( e de asteptat ca in asemenea imprejurari celelalte capitole ale vietii sunt debalansate).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai scris mult și totuși nu cred că ai înțeles esențialul.
Ea si-a găsit pe unul cum voia ea (toate femeile sunt așa, dacă nu găsesc ce doresc trec la educarea bărbatului ca să facă cum vor ele).

Tu crezi că e vina ta. Posibil. Atunci învață din experiență.

Eu zic că nu ați fost compatibili și ea și-a dat seama mai repede de acest lucru. Sincer, inelul e cadoul cel mai frumos; și a fost făcut de tine. Eu zic să treci peste, mai ales că acum ea este femeie măritată. Și numai pune botul la toate postările și pozele de pe insta. De unde știi că ce e pe insta, reflectă realitatea?

| Hyperion7 a răspuns:

Ii dai block, simplu, nu?

| stef87 a răspuns:

Anumite lucruri nu se uita toata viata, asta nu inseamna ca nu poti sa le reduci ca intensitate, tratand cu mai multa atentie prezentul si viitorul. Acum sa nu picam in extrema cealalta, a gandirii care favorizeaza traumele - sa ne facem ca uitam totul, sperand ca o sa treaca si de fapt alimentam niste monstrii.

Ideea e ca nu trebuie sa mai ravasesti lucrurile care te-au afectat; ok, daca nu poti sa treci peste, apeleaza la un psiholog, sau infruntu-le de unul singur daca poti, apoi construieste-ti drumul mai departe.

Asa cum spunea cineva, invata din greseli si mergi mai departe. Poate ca nu e vina ta ca ea a ales alt drum sau poate ca ai avut anumite motive sa actionezi in felul in care ai actionat. Daca a stiut sa te dezaprecieze doar ca nu i-ai adus ciocolata sau alte lucruri fara macar sa-ti atraga atentia, poate ca nu merita sa ajungeti mai departe, altfel aveati probleme si mai mari de comunicare. E ceva copilaresc pentru o relatie adevarata.

Poate ca o alta fata va stii cum sa-ti spuna ce-i place, ce si-ar dori si sigur iti vei da seama daca isi doreste vreun cadou, un gest marunt sau sa fie luat-o in brate, ascultata etc. Nu toti suntem la fel. Citeste despre 5 limbaje ale iubiriiwinking

| Violleta2022 a răspuns:

Acum este foarte tarziu pentru tien, dar poti invatat din greselile facute, iar pe viitor sa nu le mai repeti cu nici o fata.

| Xpressurself a răspuns:

Când o sa mai fi într-o relație cu o fata sa iti amintești ca așa cum și tu te bucuri să te bage cineva în seamă tot asa și fetele se bucure sa primească din când în când mici atenții. Măcar sa simta ca o iubești și o apreciezi și când nu sunteți în pat. Este o ființă, ate nevoie de atenție și iubire. Stabilitate, suport, o ieșire în oraș, o drumeție in natura, un cadou, un zâmbet sau chiar ești frumoasa, iti sta foarte bine parul, rochia. Înseamnă mult sa iti pese si de altii, nu doar de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragule om, încearcă să fii mai blând cu tine, încearcă să înțelegi că experimentam cu toții această viață iar fiecare o face în felul lui, în funcție de experiențele care îl marchează, mediul în care crește precum și alte influențe. Încearcă să vorbești cu ea dacă mai porți, să-i lași un mesaj în care îți exprimi regretele și că ți-ai dat seama acum de toate aceste lucruri. Dacă te aștepți să răspundă agresiv, încearcă să lași mesajul fără ca tu să-l mai primești pe al ei. Mult succes

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Este CLAR ca ai fost un mare zgârcit dacă nici măcar o ciocolata nu ai fost în stare sa ii oferi. Fata a știut ca merita mai mult și și-a găsit pe altul care o ridica pe un piedestal. Faptul ca te macină regretele este recompensa soartei asupra ta