| NoProbleM1 a întrebat:

Iubita mea mi-a spus ca pentru ea pe primul loc sunt familia si prietenii, si dupa relatia, ca de 4 ani de cand e prietena cu o fata, iubitii s-au schimbat, dar ea a ramas. Pe mine ma deranjeaza ca e petrece prea mult timp cu prietena ei, si cu ea are secrete fata de mine, dar ei ii zice tot ce facem, Suntem impreuma de 5 luni.
Si mai totimpu cand suntem amandoi, trebuie sa fie si prietena ei, doar in momentele intime nu e pe langa noi. Ma deranjeaza chestia asta. I-as spune sa se gandeasca cati iubiti o fi pierdut din cauza asta. Voi ce parere aveti, adica, suntem in aceeasi cls, a 11-a C, si inainte de ore se intalneste cu ea, la scoala sta in banca cu ea, in pauze se duce cu ea la fumat, dupa ore mai sta cu ea cateodata, in weekenduri suntem si noi fara ea, si nu in toate. Ce parere aveti, ce ar trebui sa fac?

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Din ce am inteles eu aici prietena ta tine mai mult la prietena ei decat la tine, vorbeste cu ea, spune-i ce te deranjeaza

| DNSK a răspuns:

Tot ce ai scris aici, a ajuns si la ea? ca asa nu rezolvi nimic vaitandu-te pe TPU

| Memecy a răspuns:

"ca de 4 ani de cand e prietena cu o fata, iubitii s-au schimbat, dar ea a ramas. " cel mai mare indiciu pe care ni-l dai ca relatia nu va mai dura mult laughing schimba pe ei ca pe carpe pardon ciorapi pai esti si tu pe lista aia din pacate =) nu-ti pierde timpul cu prostii

| Hαppiηеss a răspuns:

Inteleg ca sunt prietene foarte bune ca au secretele lor si asa mai departe numai ca mi se pare cam exagerat, ar trebui sa-si imparta timpul in asa fel incat sa stea si cu ea si apoi separat cu tine. Pare ca tine mai mult la prietenia cu ea decat la tine. Tu ar trebui sa ai o discutie serioasa cu ea sa ii spui ce te deranjeaza mai exact, fara comunicare nu se face nimic daca intr-adevar are sentimente si ii pasa de tine va face ceva in privinta asta. Bafta!

| NnDWtf a răspuns:

Spune-i ca te deranjaza. Daca nu intelege, da-i tenesii, ca nu are relatie cu prietena ei, cu tine are.

| Addush a răspuns:

Am avut aceeasi problema doar ca prietenia nu era de 4 ani ci de 12 ani. Totusi in cele mai grele momente ale mele nu prietena mi-a fost alaturi ci iubitul. El a vorbit cu mine si mi-a deschis ochii si aratat ca nu am nimic de castigat din acea prietenie doar de pierdut. Eu spun sa vorbesti cu ea si sa ii spui ca ai nevoie de mai multa atentie si ca prietena aceea nu o sa fie langa ea mereu.

| ColourfulLife a răspuns:

Deci, voi sunteti impreuna dar ea se poarta de parca nu ati fi? Ori nu te iubeste si sta cu tine doar ca nu a gasit alt "prost"(nu vreau sa te ofensez), ori ii e rusine cu tine. Vorbeste cu ea, spune-i ce te deranjeaza, si vezi cum reactioneaza. Daca se supara, desparte-te de ea.Bafta!

| NoProbleM1 explică:

Nu e nici una din ce ai spus, adica toata lumea stie ca suntem impreuna, nu e chestia de rusine, si in pauze mai stam impreuna, dar mereu e si prietena ei cu noi si asta am deranjeaza

| NoProbleM1 explică:

I-am spus ca pune relatia pe locu 2, si mi-a zis ca pentru ea mereu a fost pe primul loc prietena ei, ca ea e langa ea cand o sa ne despartim, si ca asa a fost mereu, si cine te iubeste nu te schimba etc, ce parere aveti?