O discutie face-to-face este ideala. Vorbeste cu ea despre asta, ca te deranjeaza faptul ca nu-ti acorda la fel de multa atentie ca prietenei sale.
Ar trebui sa se gandeasca pe cine pune "pe primul loc". Daca simte ceva pentru tine ar face tot posibilul sa te simti bine. Deci singura rezolvare esti tu. Daca nu-i spui despre problema asta in timp poate nu o sa iti mai acorde atat timp, la un momendat tot mai putin si dupa o sa intervina o cearta si relatia va fi moarta din toate punctele de vedere. Incearca sa vorbesti cat mai repede cu ea, mentine-ti calmul, nu te grabi si o sa aisa bine. In schimb daca te critica purtand aceasta discutie cu ea, mi s-ar parea logic ca nu prea mai simte nu stiu ce pentru tine
Bafta frate... numai bune!
In primul rand vorbeste cu ea, si spune-i sa iti acorde tie mai mult timp, doar voi doi fara prietena ei, si daca te iubeste o va face. Pentru ca nu ii ceri sa nu isi mai petreaca timp cu ea, ii ceri doar mai multa atentie, nu e nimic grav
2. Daca nu face acest lucru las-o naibii si gaseste-ti alta, ca poate doar te tine de fraier si nu da doi bani pe relatia voastra ( asta rezulta din spusele tale); ca doar nu vrei sa aveti o relatie in 3.
Asa sunt fetele, unele se inteleg mai bine cu baietii, altele cu fetele.
Cu un baiat, nu poti vorbi intotdeauna aceleasi lucruri pe care le poti vorbi cu o fata.
Pe o parte are si ea dreptate, iubiti vin si pleaca, familia/anumiti prieteni raman! Gandeste'te, ca aveti doar 5 luni impreuna, daca ea se raceste de persoanele care i-au fost alaturi si au ajutat-o si la bine si la greu, si voi va despartiti ( n cazuri ) Va ramane singura?
Nu spun ca pe tine trebuie sa te lase balta, consider ca ar trebui sa-ti acorde si tie atentie. Eu am pierdut o prietena ( buna consideram eu ) din problema asta. Nu a vrut sa inteleaga ca iubirea pe care o simt pentru baiat nu se compara cu cea care o simt pentru ea. Sunt paralele! Ca doar nu esti pe invers.
Dar unele persoane sunt atat de egoiste, incat nu suporta gandul ca altcineva sa stea in preajma acelei persoane. Vor toata atentie asupra lor. Sunt niste persoane bolnave, dar din pacate, ele exista!
P.S: eu spun sa vorbesti cu ea, explica-i lucrurile pe care ni le spui noua, si vezi ce iti spune. Poate isi va gasi si prietena ei un iubit, si o sa iesiti toti 4.
Bafta.