| BadAss1 a întrebat:

Iubita mea nu prea are apetit sexual. Chiar o deranjeaza cand ii spun eu sa o facem. Am impresia ca are un complex legat de asta si se simte "curva" daca o face, ceva de genu. Si se relaseaxa greu. E posibil sa nu fi fost dezvirginata cum trebuie? Ce pot sa fac in legatura cu asta?

6 răspunsuri:
| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Am avut si eu problema asta cu prietenul meu. nu trebuie sa ii spui " hai sa o facem"... se inhiba, ia-o usurel si doar da-i de inteles, incepi direct sa o pupi si sa o mangai, sa isi dea singura seama ce urmeaza, totul trebuie sa vina spontan nu sa ii zici dinainte...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ha " E posibil sa nu fi fost dezvirginata cum trebuie" tu chiar ai luat pe bune ce ti sa raspuns la cealalta intrebare? iarasi iti spun mie mila de fata aia, da e clar ca nu are nicio tragere de inima sa se culce cu tine, probabil si pentru cum o tratezi... ca pe obiectul tau sexual si de dimineata pana seara ceri doar sex sex sex

| neutrino a răspuns:

Prietena ta nu a fost pregatita pentru a face sex cu tine, si... facut-o... Depinde numai de tine daca realizezi unde ai gresit.

| Fatamuntilor a răspuns:

I-ati o papusa gonflabila sau plateste pe cineva sa faci sex.Cu siguranta cu nu meriti acea fata daca o tratezi asa.

| 0alafaranume0 a răspuns:

Da vrei sa ii zici "hai sa o facem!" si ea sa spuna "hai! " daca e la inceput trebuie sa fii tu ala care incepe sa o sarute sa o mangaie ca dupa e imposibil sa nu vrea

| UngratefulPC a răspuns:

Daca nu se simte bine, nu o face. nu obliga. du-te si castreaza-te... caine in calduri