Adica ma refer la o varsta mai normala.Ii vad pe unii la 10 ani ca au prietena, iar ei nu au nici macar par pe picioare.
Din nou, termenul normal e o prosie.Mai bine iti vezi de treaba si de viata ta si iti garantez ca nu o sa se intample nimic rau.Nu
e nevoie sa ai iubita sau sa fumezi etc ca sa te faci placut pentru altii, aia nu sunt prieteni. Plus ca, probabilitatea sa iti gasesti sufletul pereche la varsta asta e foarte foate mica.
Toate la timpul lor, crede-ma.
Faci ce vrei, de asta nici nu exista o "varsta normala"pentru asta.
Nu există o vârstă specifică acestui lucru. Nu vorbesc să ai o prietenă la 10 ani, însă nici de amânat nu se amână până la 20 de ani. Trebuie să fii pregătit pentru iubire și din păcate și pentru durere. Bafta la fete!
Salut.
Nu e o vârstă anume la care îți faci prietenă.
La asta mă gândeam acum și eu o lună.
Până când am intalnit-o pe actuala mea prietenă.
Faza e că ne-am intalnit la un bâlci (a fost SUPER super). Faza e că m-am apucat să vb cu ea, și am văzut că suntem pe aceași lungime de undă, eu fiind mai vorbăreț gura mea se auzea mai mult. Am petrecut acolo cu ea vreo 3 ore si am văzut că se cam holbat la mine, și mie mi se părea drăguță.
Precizez că prietenă mea o cunoștea pe o amică care era cu mine și cu sora mea. După ce am ajuns acasă mi-am facut treaba, i-am dat mesaj și am și ieșit în seara aceea pe afară.
La prima întâlnire atenție să nu lași să se facă liniște, să cauți subiecte de discuție +contact vizual.
Am mai iesit încă o seară în care doar am luat-o in brațe.
După 2 zile am ieșit iar și am și sărutat-o, nu din prima, să nu faci prosti din ăștia.
Deci îți zic, chestia cu dragostea vine singură nu ai cum să forțezi inima, și în primul rând și fata trebuie să te placă, pentru că iubire cu sila nu se face.
În concluzie așteaptă în primul și în primul rând o fată care să îți placă, și care și ea să te placă după depinde de tine. ( P.S. Am 15 ani si 6 luni iar ea 14 si 11 luni)
AnOnImA_6308 întreabă:
roxette97 întreabă: