Eu zic sa stai cu Oana. Nu pentru ca are aceleasi vise ca si tine ci pentru ca ti-a fost mereu alaturi la bine si la greu.Incearca sa o uiti pe fost ta prietena si acorda-ti o sansa cu Oana. Nu iubi o persoana care are fite si se da importanta prin faptele prostesti pe care le face.Fii sigur ca aia care umbla azi cu unu maine cu altu este catalogata drept curva. Fii cu Oana. Stiu ca inima spune sa o alegi pe fosta da creierul spune sa fii cu Oana. Gandeste-te cat de frumos va fi cand veti fi impreuna. Lasa trecutul in urma. Viitorul conteaza. Multa bafta >
Cine iti e alaturi la bine si la greu acea persoana te iubeste cu adevarat! Daca vrei imi poti da id-ul tau pe privat sa vorbim pentru ca ceva de genul, ca in cazul tau patesc si eu acum!
Oana,categoric! Biata fată, cât timp a aşteptat după tine... Dacă era altă fată în locul ei, pleca de prea mult timp.Lucrul ăsta nu te-a făcut să meditezi puţin? Te-ai pus vreodată în locul ei? Să vezi şi tu ce gândeşte? Să asculţi ce are şi ea de spus, ce simte? Oana a fost mereu lângă tine, chiar tu ai spus asta.Şi faptul că ea a fost mereu lângă tine contează mult. Poate că tu îi povesteai de fata pe care o iubeşti, dar pe ea o durea să te asculte, pentru că te iubeşte pe tine.Ea merită tot ce e mai bun.Nu îţi cere niciodatî nimic.Dar mereu e lângă tine.Dar... dacă simţi că nu o să ajungi să p iubeşti, mai bine o laşi.Şi nu îi dai speranţe.Pentru că atunci începe să te deteste. Oricâtă iubire îţi poartă, dacă îi dai iluzii şi nu ajungi să o iubeşti, scazi cu mult în faţa ei.Ia-ţi un timp al tău în care să treci peste ce a fost, să nu complici lucrurile.Şi vorbeşte cu Oana, pentru că ea te înţelege cel mai bine.
Va multumesc tuturor am sa incerc sa fac tot ce pot dar fantaa a castigat cu replica,, stiu ca inima spune sa stai cu fost dar creierul iti zice sa stai cu oana asta si este exact asa va multumesc tutror si va urez multa bafta in tot ce va propuneti!
Si totusi daca ai o parere asa proasta despre fata aia dc o iubesti? d unde esti?
Mutubal întreabă: