anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

la multi ani. Am si eu nevoie de un sfat ceva.Imi place de un baiat foarte dragut, Il vad doar simbata intr-un club, nu vorbim deloc, dar mereu cind ma intorc el ma priveste, si eu il privesc dese ori, si asa co privire seducatoare.In fiecare zi intram ba eu ba el in gosti ( pe odnoklassniki.ru daca ceva) dar nimeni nu scriea nimic. Iar intr-o zi saptamana trecuta l-am invitat in prieteni intimplator(serios n-am vrut) el desigur ma acceptat.De atunci nu a mai intrat in gosti, eu insa intram. Lam felicitat cu anul nou si el a raspuns " mersila fel si tie" si atit. Iar simbata asta de revelion nu prea se uita la mine, rar, si cind vorbea cu o fata, si se rideau, parca imi face in ciuda,(insa eu asta nu suport) am inceput si eu cu un baiat. Dupa aia nu l-am mai vazut. Cind am intrat astazi, pe la ora 16:20 el imi intrase in gosti. NUstiu ce sa fac? Un sfat sau ceva? Dau fundita... :*

3 răspunsuri:
| Lady2012 a răspuns:

Nu-i asa usor.si de ce eu sa afc primul pas?

| wRIOw a răspuns:

Nu fi chiar asa de predictibila,baietilor nu le place fete care fug dupa ei, fii totodata si rece dar totodata si ca o fata fierbinte, fii mai increzuta, fa-te ca el pe tine nu prea te intereseaza, daca intri des in gosti, mai bine intra de pe un alt profil, eu asa fac big grin

| Kidovlad a răspuns:

E clarrr! vorbeste cu el despre ceea ce simti!happy bafta!happy